Gargulec Napisano 24 Stycznia 2016 #387869 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Nick: Gargulec Wiek: Obecnie dwadzieścia dwa, 13 stycznia dwadzieścia trzy. Data rejestracji na forum: 23.12.2015 rok. Czas spędzony na forum: Nie wiem, w Informacjach profilowych nie piszemy mi już od 2 tygodni. Myślę, iż będzie to 6 dni. Doświadczenie w ocenianiu: Ciężko mi stwierdzić, raz ocenię lepiej, a raz gorzej... Niech oceni do Silverka, bądź August. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Owszem, obsługiwałem nie raz. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Byłem za ping, i za txt. Dlaczego Ty?: Chcę pomóc UBT, z racji iż jest ich nawet mało. NeQ zrezygnował z rangi UBT, więc zwolniło się miejsce, na które ktoś trafi. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Poświęcam około pięciu godzin dziennie, czasami nawet dziesięć godzin dziennie. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Niestety nie, za 3 dni minie moje 20 dni stażu jako admin. Coś od siebie: Tak więc, mam na imię Konrad i mam dwadzieścia dwa lata. Na sieci jestem dość krótko, bo tylko miesiąc. Jak każdy użytkownik forum mam Swoje słabe strony, jak i te mocne. Jedną ze słabych stron jest mój pośpiech wkładany do każdej rzeczy. Jednak mam też tę dobrą stronę, której sercem jest posiadanie Cierpliwości, a także Systematyczności. Będzie to tyle ode mnie, bardzo dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Stycznia 2016 #387977 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Stycznia 2016 #388229 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi