Skocz do zawarto艣ci

[UBT] Gargulec - #1

Gargulec

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Gargulec

Wiek: Obecnie dwadzie艣cia dwa, 13 stycznia dwadzie艣cia trzy.

Data rejestracji na forum: 23.12.2015 rok.

Czas sp臋dzony na forum: Nie wiem, w Informacjach profilowych nie piszemy mi ju偶 od 2 tygodni. My艣l臋, i偶 b臋dzie to 6 dni.

Do艣wiadczenie w ocenianiu: Ci臋偶ko mi stwierdzi膰, raz oceni臋 lepiej, a raz gorzej... Niech oceni do Silverka, b膮d藕 August.

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Owszem, obs艂ugiwa艂em nie raz.

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: By艂em za ping, i za txt.

Dlaczego Ty?: Chc臋 pom贸c UBT, z racji i偶 jest ich nawet ma艂o. NeQ zrezygnowa艂 z rangi UBT, wi臋c zwolni艂o si臋 miejsce, na kt贸re kto艣 trafi.聽

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Po艣wi臋cam oko艂o pi臋ciu godzin dziennie, czasami nawet dziesi臋膰 godzin dziennie.

Dwumiesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) Niestety nie, za 3 dni minie moje 20 dni sta偶u jako admin.

Co艣 od siebie: Tak wi臋c, mam na imi臋 Konrad i mam dwadzie艣cia dwa lata. Na sieci jestem do艣膰 kr贸tko, bo tylko miesi膮c. Jak ka偶dy u偶ytkownik forum mam Swoje s艂abe strony, jak i te mocne. Jedn膮 ze s艂abych stron jest m贸j po艣piech wk艂adany do ka偶dej rzeczy.

Jednak mam te偶 t臋 dobr膮 stron臋, kt贸rej sercem jest posiadanie Cierpliwo艣ci, a tak偶e Systematyczno艣ci. B臋dzie to tyle ode mnie, bardzo dzi臋kuj臋 za uwag臋.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...