Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105563 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witam Tutaj Hawkeye, chciałbym złożyć podanie, o admina. Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: Wchodzenia raz dziennie na forum - Wchodzę na forum codziennie , czasem nawet na lekcjach wezmę telefonik i lookne Posiadanie mikrofonu - Jest. Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Czytałem regulamin nie raz, przestrzegam, przynajmniej się staram. Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Oczywiście, staram się być jak najmilszy, choć czasem zdarzą się wypadki gdy jakaś osoba mnie zdenerwuje to mogę nawet troszkę przeklnąć, lecz staram się to ograniczać. Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Czy jestem lubiany? , Tak, są oczywiście wyjątki Minimum 30h przegrane na serwerze - Nawet 160 Mile widziane aktywne konto steam - Ehh, nie mam , ale mam inne wydatki może zakupie w najbliższym czasie. Informacje : Nick : Hawkeye Wiek : 14 lat, pewnie większość się nie zgodzi, lecz to prawda, mutacji wciąż nie przeszedłem Doświadczenie (w byciu adminem) : Byłem już adminem na kilku serwerach, 1 x Jail, 2x DD2 , 1 x 4fun Znajomość AMXX (W skali 1-10): Hmm, oceniłbym się na 6. Staż w CS-sie : Uhuhu, 6 latek niecałe Steam / NonSteam: Nonsteam , jak pisałem UP, zakupie w jak najbliższym czasie. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami : 160 H, staram się być jak najaktywniejszy gdy zostanę adminem, poprawie to , na dużo więcej. http://www.gametracker.com/player/Hawkeye/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .! : Często , gdy wchodzę w weekendy rano na serwer, są osoby bez mikra lub FK'erzy, co mnie strasznie denerwuje, staram się coś zadziałać, lecz nie zawsze przydaję się moja psychologia Ja , w odróżnieniu od innych niektórych adminów " tych starszych którzy w ogóle nie wchodzą" staram się wchodzić jak najczęściej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodnie minimalnie 1H , w weekendy, nawet po 8H Kontakt : TeamSpeak 3 , Gadu Gadu : 49894222 Niektórzy będą na nie z powodu braku mutacji,nie ogarnięcia, że jest już dużo adminów, lecz jestem pewien , że niedługo będę wszystko to miał , zresztą już byli admini bez mutacji, a ja nawet bez niej, postaram się pomagać administracji jak najlepiej, prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie, jestem na serwerze długo, i ciągle, dzień w dzień, widze jak ludzie robią FK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105516 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Pograj na serwerze jeszcze troszkę, dobij godzin i zgłoś się do kogoś z moderatorów, aby ci otworzyli ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2014 #119951 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Otwieram. Proszę o wypowiadanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119958 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Niestety jestem na nie: -Nie widuje cię w ct -Nie do końca znasz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 16 Lutego 2014 #119969 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Witam Tutaj Hawkeye, chciałbym złożyć podanie, o admina. Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: Wchodzenia raz dziennie na forum - Wchodzę na forum codziennie , czasem nawet na lekcjach wezmę telefonik i lookne Posiadanie mikrofonu - Jest. Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Czytałem regulamin nie raz, przestrzegam, przynajmniej się staram. Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Oczywiście, staram się być jak najmilszy, choć czasem zdarzą się wypadki gdy jakaś osoba mnie zdenerwuje to mogę nawet troszkę przeklnąć, lecz staram się to ograniczać. Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Czy jestem lubiany? , Tak, są oczywiście wyjątki Minimum 30h przegrane na serwerze - Nawet 160 Mile widziane aktywne konto steam - Ehh, nie mam , ale mam inne wydatki może zakupie w najbliższym czasie. Nie ogarniam ludzi co to piszą -,- to są wymagania, a nie wzór.... @podanie Jestem na Nie: - Nie masz mutacji (przynajmniej ostatnio nie miałeś) - rzadko grasz w CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 17 Lutego 2014 #120156 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na NIE Rzadko co się odzywasz, i jednak tej mutacji brakuje. Ps. Zamknijcie tą rekrutacje :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 17 Lutego 2014 #120176 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Neutral - rzadko Cię widuję w CT, - bądź taki bardziej aktywniejszy, mam na celu micro, - nie jest wymagany wiek, a niektórzy admini JailBreak'a również nie są po mutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120357 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 jestem na nie - brak mutacji - nie widuje cie w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120370 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ostatnio rzadko bywam na serwerze Ale na TAK zawsze jak jestem widzę cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 18 Lutego 2014 #120566 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Aktywność to nie wszystko. Zależy mi na administracji z poziomem, a Ciebie nie widziałem w CT. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi