Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105563 Napisano 8 Lutego 2014 Witam Tutaj Hawkeye, chciałbym złożyć podanie, o admina. Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: Wchodzenia raz dziennie na forum - Wchodzę na forum codziennie , czasem nawet na lekcjach wezmę telefonik i lookne Posiadanie mikrofonu - Jest. Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Czytałem regulamin nie raz, przestrzegam, przynajmniej się staram. Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Oczywiście, staram się być jak najmilszy, choć czasem zdarzą się wypadki gdy jakaś osoba mnie zdenerwuje to mogę nawet troszkę przeklnąć, lecz staram się to ograniczać. Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Czy jestem lubiany? , Tak, są oczywiście wyjątki Minimum 30h przegrane na serwerze - Nawet 160 Mile widziane aktywne konto steam - Ehh, nie mam , ale mam inne wydatki może zakupie w najbliższym czasie. Informacje : Nick : Hawkeye Wiek : 14 lat, pewnie większość się nie zgodzi, lecz to prawda, mutacji wciąż nie przeszedłem Doświadczenie (w byciu adminem) : Byłem już adminem na kilku serwerach, 1 x Jail, 2x DD2 , 1 x 4fun Znajomość AMXX (W skali 1-10): Hmm, oceniłbym się na 6. Staż w CS-sie : Uhuhu, 6 latek niecałe Steam / NonSteam: Nonsteam , jak pisałem UP, zakupie w jak najbliższym czasie. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami : 160 H, staram się być jak najaktywniejszy gdy zostanę adminem, poprawie to , na dużo więcej. http://www.gametracker.com/player/Hawkeye/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .! : Często , gdy wchodzę w weekendy rano na serwer, są osoby bez mikra lub FK'erzy, co mnie strasznie denerwuje, staram się coś zadziałać, lecz nie zawsze przydaję się moja psychologia Ja , w odróżnieniu od innych niektórych adminów " tych starszych którzy w ogóle nie wchodzą" staram się wchodzić jak najczęściej. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodnie minimalnie 1H , w weekendy, nawet po 8H Kontakt : TeamSpeak 3 , Gadu Gadu : 49894222 Niektórzy będą na nie z powodu braku mutacji,nie ogarnięcia, że jest już dużo adminów, lecz jestem pewien , że niedługo będę wszystko to miał , zresztą już byli admini bez mutacji, a ja nawet bez niej, postaram się pomagać administracji jak najlepiej, prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie, jestem na serwerze długo, i ciągle, dzień w dzień, widze jak ludzie robią FK.
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #105516 Napisano 8 Lutego 2014 Pograj na serwerze jeszcze troszkę, dobij godzin i zgłoś się do kogoś z moderatorów, aby ci otworzyli ten temat.
Gość Guest Napisano 16 Lutego 2014 #119958 Napisano 16 Lutego 2014 Niestety jestem na nie: -Nie widuje cię w ct -Nie do końca znasz regulamin
JNSRR Napisano 16 Lutego 2014 #119969 Napisano 16 Lutego 2014 Witam Tutaj Hawkeye, chciałbym złożyć podanie, o admina. Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: Wchodzenia raz dziennie na forum - Wchodzę na forum codziennie , czasem nawet na lekcjach wezmę telefonik i lookne Posiadanie mikrofonu - Jest. Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Czytałem regulamin nie raz, przestrzegam, przynajmniej się staram. Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Oczywiście, staram się być jak najmilszy, choć czasem zdarzą się wypadki gdy jakaś osoba mnie zdenerwuje to mogę nawet troszkę przeklnąć, lecz staram się to ograniczać. Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Czy jestem lubiany? , Tak, są oczywiście wyjątki Minimum 30h przegrane na serwerze - Nawet 160 Mile widziane aktywne konto steam - Ehh, nie mam , ale mam inne wydatki może zakupie w najbliższym czasie. Nie ogarniam ludzi co to piszą -,- to są wymagania, a nie wzór.... @podanie Jestem na Nie: - Nie masz mutacji (przynajmniej ostatnio nie miałeś) - rzadko grasz w CT.
Knopa Napisano 17 Lutego 2014 #120156 Napisano 17 Lutego 2014 Jestem na NIE Rzadko co się odzywasz, i jednak tej mutacji brakuje. Ps. Zamknijcie tą rekrutacje :crazy:
Teez. Napisano 17 Lutego 2014 #120176 Napisano 17 Lutego 2014 Neutral - rzadko Cię widuję w CT, - bądź taki bardziej aktywniejszy, mam na celu micro, - nie jest wymagany wiek, a niektórzy admini JailBreak'a również nie są po mutacji.
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120357 Napisano 17 Lutego 2014 jestem na nie - brak mutacji - nie widuje cie w ct
Gość Guest Napisano 17 Lutego 2014 #120370 Napisano 17 Lutego 2014 Ostatnio rzadko bywam na serwerze Ale na TAK zawsze jak jestem widzę cię
Malu Napisano 18 Lutego 2014 #120566 Napisano 18 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Aktywność to nie wszystko. Zależy mi na administracji z poziomem, a Ciebie nie widziałem w CT. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
17 Lut
4
16 Lut
3
8 Lut