Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie by Hawkeye

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam

Tutaj Hawkeye, chciałbym złożyć podanie, o admina.

Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria:

Wchodzenia raz dziennie na forum - Wchodzę na forum codziennie , czasem nawet na lekcjach wezmę telefonik i lookne ;)

Posiadanie mikrofonu - Jest.

Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Czytałem regulamin nie raz, przestrzegam, przynajmniej się staram.

Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Oczywiście, staram się być jak najmilszy, choć czasem zdarzą się wypadki gdy jakaś osoba mnie zdenerwuje to mogę nawet troszkę przeklnąć, lecz staram się to ograniczać.

Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Czy jestem lubiany? , Tak, są oczywiście wyjątki :P

Minimum 30h przegrane na serwerze - Nawet 160 :)

Mile widziane aktywne konto steam - Ehh, nie mam , ale mam inne wydatki :( może zakupie w najbliższym czasie.

Informacje :

Nick : Hawkeye

Wiek : 14 lat, pewnie większość się nie zgodzi, lecz to prawda, mutacji wciąż nie przeszedłem

Doświadczenie (w byciu adminem) : Byłem już adminem na kilku serwerach, 1 x Jail, 2x DD2 , 1 x 4fun

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Hmm, oceniłbym się na 6.

Staż w CS-sie : Uhuhu, 6 latek niecałe ;)

Steam / NonSteam: Nonsteam :( , jak pisałem UP, zakupie w jak najbliższym czasie.

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami : 160 H, staram się być jak najaktywniejszy :) gdy zostanę adminem, poprawie to , na dużo więcej.                                                            http://www.gametracker.com/player/Hawkeye/80.72.40.110:27027/

Dlaczego TY .! : Często , gdy wchodzę w weekendy rano na serwer, są osoby bez mikra lub FK'erzy, co mnie strasznie denerwuje, staram się coś zadziałać, lecz nie zawsze przydaję się moja psychologia :P Ja , w odróżnieniu od innych niektórych adminów " tych starszych którzy w ogóle nie wchodzą" staram się wchodzić jak najczęściej.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodnie minimalnie 1H , w weekendy, nawet po 8H :)

Kontakt : TeamSpeak 3 , Gadu Gadu : 49894222

Niektórzy będą na nie z powodu braku mutacji,nie ogarnięcia, że jest już dużo adminów, lecz jestem pewien , że niedługo będę wszystko to miał ;), zresztą już byli admini bez mutacji, a ja nawet bez niej, postaram się pomagać administracji jak najlepiej, prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie, jestem na serwerze długo, i ciągle, dzień w dzień, widze jak ludzie robią FK.

Witam

Tutaj Hawkeye, chciałbym złożyć podanie, o admina.

Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria:

Wchodzenia raz dziennie na forum - Wchodzę na forum codziennie , czasem nawet na lekcjach wezmę telefonik i lookne ;)

Posiadanie mikrofonu - Jest.

Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Czytałem regulamin nie raz, przestrzegam, przynajmniej się staram.

Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Oczywiście, staram się być jak najmilszy, choć czasem zdarzą się wypadki gdy jakaś osoba mnie zdenerwuje to mogę nawet troszkę przeklnąć, lecz staram się to ograniczać.

Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Czy jestem lubiany? , Tak, są oczywiście wyjątki :P

Minimum 30h przegrane na serwerze - Nawet 160 :)

Mile widziane aktywne konto steam - Ehh, nie mam , ale mam inne wydatki :( może zakupie w najbliższym czasie.

Nie ogarniam ludzi co to piszą -,- to są wymagania, a nie wzór....

@podanie

Jestem na Nie:

- Nie masz mutacji (przynajmniej ostatnio nie miałeś)

- rzadko grasz w CT.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: 
Aktywność to nie wszystko. Zależy mi na administracji z poziomem, a Ciebie nie widziałem w CT.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...