Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2016 #387732 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Nick:Ca$H Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na kilku serwerach m.in.(cs-banan, cs-koleet) Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:6lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Ponieważ chciałbym pomóc administracji czesto grywam rano jak nie ma adminów tak samo jak i w nocy a w takich godzinach trudno o administratora wspieram serwer finansowo poprzez kupowanie klas Premium obecnie mam 2 . Mam nadzieje ze bedzie gitarka Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Kontakt: Steam, Forum, GG Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Ca%24H/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 24 Stycznia 2016 #387784 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Jestem na NIE nie wiem dlaczego jakoś twoje podanie mnie nie zachęca do dania Tak , mało zgłaszasz u@ szczególnie jak jestem na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 24 Stycznia 2016 #387796 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Zgadzam się z tobą @@GramBoLubie mnie tez nie przekonuje . . . wystarczająco na ten okres adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 24 Stycznia 2016 #387824 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Nie bardzo Cię kojarzę ale 1 zgłoszenie trafne dzisiaj było Nie mam zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 24 Stycznia 2016 #388097 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Nie bardzo Cię kojarzę ale 1 zgłoszenie trafne dzisiaj było Nie mam zdania. Nie kojarzysz bo on chyba gram mało albo pod innym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2016 #388197 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Jednak prosiłbym o szanse przeciez jak mi nie wyjdzie zawsze mozna zabrac mi admina a naprawde doswiadczenie mam i chceci do pomocy tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 25 Stycznia 2016 #388205 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Nie przypominam sobie abym Cie widzial na serwerze.. ;x Amx 9? Czyli potrafisz wgrywac pluginy itd? Moim zdaniem jeszcze za wczesnie na Twoja kandydature, pograj z nami troszke, daj sie adminom jak i graczom poznacz i wtedy sprobuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2016 #388214 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 człwoieku widziałes Gametracka moim zdaniem jestem ponad wymaganiami a ty mnie nie widziales i odrqazu na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 27 Stycznia 2016 #389359 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Kojarzę z gry na serwie,i chociaż za bardzo Cie nie poznałem to widać,że ogarnięta mordka.Wie co to cheat,co idzie zobaczyć po [email protected],steam jest.Problemów na serwie nie robi.Tyle osób ostatnio dostało szansę,że według mnie i jemu się należy,dlatego masz moje tak.A kolejny admin grający rano zawsze się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Stycznia 2016 #389809 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Biorąc pod uwagę opinię innych i moją własną myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie wstrzymanie się jeszcze z decyzją o daniu Ci szansy. Osobiście nie mam zastrzeżeń jednak wolę żebyś się jeszcze pokazał na serwerze i żeby gracze oraz admini mogli Cie dobrze poznać. Zapraszam za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Stycznia 2016 #389810 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi