Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

7. Zakaz chodzenia po TXT. (przelatywać nad nimi można ale "odbijać się" już nie) (Ban 30 min). Tak brzmi nasz regulamin. To oznacza że admin "bloody" nie zna regulaminu serwera CoD. Dostałem bana za "txt", a latałem nad nimi, gdyż gram cyberem i posiadam 6 skoków. Nad txt latam zazwyczaj ja i Morderca. Wszyscy się plują że cytuję "dawaj bana mu za txt" a tak na prawdę to nie znają regulaminu. Proszę nie pisać mi że nie mam dowodów bo jak mam mieć dowody skoro gram zgodnie z regulaminem. Być może ktoś potwierdzi to co mówię lecz nie zapewniam. Serwer ogólnie stacza się od jakiś 2 miesięcy na dół. Nie wiem czy to z powodu złej administracji serwera czy może słaba reklama na serwerach wiaderko. Proszę tylko o popatrzenie na to z mojej strony.

Gość Guest

Po 1 dostosuj sie do wzoru a po 2 byłem w 100% pewny ze dotkanles txt a to ze masz 6 skokow nie znaczy ze po txt latac nie mozesz  a po 3 to o czym juz wspomniales nie masz dowdow a po 4 ban juz dawno minął 

Gość Guest

Ja mogę potwierdzić słowa Bogusia. Sam poszedłem na Spect żeby zobaczyć czy lata po TxT. On po nich nie latał tylko nad nimi jak to robi morderca czy inni który grają cyberem i ogarniają . Admin popełnił błąd i tyle ...

Gość Guest

Rozumiem Cię i patrzę na tą cała sytuację z twojej strony. Tylko jeden z ptk regulaminu mówi ze bez dowodów nić nie zdziałasz a możesz dostać warn (za brak dowodów) . Lecz rozumiem Cie i tym razem Ci to odpuszczę, Dodam ze Nie długo wróci już Hltv na nasze serwery naprawione i będzie można dojść zawsze kto miał rację czy Ty czy Admin banujący. .. Porozmawiam z Adminem banującym o tej sytuacji. mam nadzieję ze więcej się nie powtórzy

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...