Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104842 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 13:03 08.02.14 POLAND http://www.speedysha...m/rJNSz/ssy.rar Wstawilem screany ktore mi zrobiono, sa czyste a mimo to nie dostalem ub po czym typ mowi mi zebym robil mu jakies chore 100 reklam, jest niepowazny, You ARE BANNED, reason: "WH" naprawde ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Lutego 2014 #104847 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Po 1 ss także jestem zdania, że masz wh, nie wiem jak to możliwe, że całą plamę po fleszu widzisz przez całe drzwi, bo to na pewno nie jest plama na drzwiach. Dla mnie skarga niesłuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104855 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Po 1 ss także jestem zdania, że masz wh, nie wiem jak to możliwe, że całą plamę po fleszu widzisz przez całe drzwi, bo to na pewno nie jest plama na drzwiach. Dla mnie skarga niesłuszna. jaka plame do cholery ? mialem sciny jakies po czym wyskoczylo mi ze mam bana? takie zrobil ssy takie wrzucilem, sa na 100 % czyste gram tu pol roku czlowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Lutego 2014 #104856 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 To jest śmieszne, wrzucilem screany takie jakie mi zrobiono, nic nie mam, jestem czysty, nie ma takiej opcji zeby te screany pokazaly cos czego nie mam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Lutego 2014 #104859 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Zamykam, prześlę to Opiekunowi UBT, zobaczymy jaka będzie jego decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Lutego 2014 #104860 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379733 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi