Skocz do zawartości

Plutonowy!!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Chce napisać, że klasa Premium Plutonowy jest zdecydowanie za mocna!!! Wiem, że były już takie tematy, ale chce to odnowić.

On ma 90 inty!!! To jest zdecydowanie za dużo wg. mnie powinien mieć 50 inty.

Nie da się ugrać z takimi graczami.

Jak nie chcecie jej zmieniać to chociaż zróbcie ją Klasę Super Premium.

Klasa premium musi być mocna nieprawdaż?

Prawda ale to już jest przesada 2 rakiety które walą po 450hp + 2 rakiety z perku... do tego 3 skoki. Ja również jestem tego zdania iż jest ta klasa stanowczo za mocna . Plutonowy jest w 5 sek na drugim respie i wali z rakiet. W ten sposób wybiją 3/4 teamu a ponadto na każdej mapie ma Nuke. Jaki w tym sens? Nowi gracze to wchodzą i i żaden nie zostaje na dłużej. 

Ja byłbym za tym aby zmienić u niego do 2int-1dmg a ma 1int-1dmg to jest trochę przesadzone. 

A jak nic z tym nie zrobią to niech dodadzą śmierci 2 rakiety i zobaczymy kto później będzie się żalił..

Takich postów można pisać 1500 a i tak wszyscy się skupiają na codzie 200 :/ Tam jest wszystko robione a  bieżąco a tu trzeba się prosić i oczekiwać cudów.

CruzeN przypominam, że aby powstrzymać plutonowego wystarczy mieć inżyniera który ma apteczki i 1/12 z broni :)

Grałem plutonowym i prócz rakiet nie ma nic, klasa premium powinna być dużo lepsza od zwykłych, a mimo to plutonowy tak bardzo nie odstaje od takiego generała.

Jestem na Nie.

CruzeN twoja wypowiedź jest przynajmniej żałosna. Może dodajmy 2 rakiety wszystkim klasom? Zobaczymy kto się będzie żalił.

Śmierć ma inte + dmg i no recoil, które przy perku platynowe lub co gorsza bezlik jest nie do podbicia nawet rakietą :)

Nie pozdrawiam.

Gość Guest

HardeQ ja się nie zgadzam z tobą za to popieram ten cały temat, bo:

Po 1. Inżynier musi mieć podan 400 HP żeby apteczka mu zaczęła działać :)

Po 2. Inżynier jakbyś nie wiedział ma od dawna 1/20 z broni- Pozdro HardeQ

Po 3. Niee wcale się nie różni generałem :D ma 3 skoki, mniejszą widoczność 2 rakiety, i potrójny skok ;D

Po 4. Śmierć jest odpowiednią klasą Premium, bo zdaża się, że normalni gracze zabiją Śmierć przy czym Plutonowego nie mają szans! Pozrdo!

Po 5. Porównaj sobie staty Genarała i Plutonowego!!! To się wg nie równa!!

Inżynier ma 1/20 z broni zacznijmy od tego. To ze śmiercią i rakietami było napisane tak o dla picu a ty mi wyjeżdżasz, że moja wypowiedz jest żałosna. pfff .. każdy ma wprawo wyrazić swoją opinie na temat danego tematu więc trochę zrozumienia chłopaczku!    Jeżeli nikt nie jest w stanie poradzić sobie z plutonowym na serwerze to znaczy że jest za silny.

tak śmierć ma no recoil +dmg który nie działa.

pozdro pograj trochę! ..

Hahahah Co tu jest nie do zrozumienia w wypowiedzi brody ? Nie żartuj sobie. Wyraźnie wszystko Ci opisał.

Gość Guest

Generał nie jest klasą premium, a za plutonowego się płaci i to jest ta znacząca różnica. Wiele z twojej wypowiedzi nie zrozumiałem przez składnie itd.

Ps. Od kiedy inżynier musi mieć 400hp? Weź już nie żartuj :)

No jakoś nie żartuje, skoro nie grasz za często na serwerze to nie wygaduj takich głupot. Cruzen ma w 100% racje!

A poza tym o co Ci z ta składnią??!! Nie rozumiem!

Klasa powinna być zmieniona i tyle!!! To jest moje zdanie i nie podważaj go lepiej HardeQ, bo tak jak napisał Cruzen każdy ma prawo do własnej wypowiedzi!!!

Jeżeli każdy ma prawo do wypowiedzi to ma prawo i do jej podważania.

Klasa plutonowy jest zwykłą klasą premium, bardziej niż za jej osłabieniem byłbym za wzmocnieniem takich klas jak czołgista czy konspirant :)

Twoja składnia jest na niskim poziomie dlatego na to zwróciłem uwagę ;)

Jeżeli taka klasa jest za mocna nawet jak na premium przy serverze COD 800 LVL to proponuje dodać cybersuita który ma 2 rakiety, 6 skoków i zmniejszoną grawitację. Ta klasa występuje na CODZIE 200 LVL. To dopiero będzie akcja :)

Gość Guest

no właśnie może nie trzeba pogarszać klasy plutonowego, ale polepszyć inne klasy premium żeby tak nie odstawały? ja moim Kapitanem przeciw Plutonowemu jestem nie poradny w większości przypadków. Klasy premium powinny być mniej więcej podobnie dobre, a tutaj zróżnicowanie jest spore

Gość Guest

No chyba sobie żarty robicie!!! jeśli polepszymy klasy Premium w stylu mocnego Plutonowego to żaden gracz bez Premium będzie totalnie niszczony i nie będzie w stanie ugrać na serwie.

Co za tym idzie serwer na pewno straci dużo graczy, oby nie doszło do tego, że prawie nikt nie będzie tu grał.

Polepszenie klasy Premium to jest kompletna paranoja i głupota!!!

Gość Guest

no właśnie może nie trzeba pogarszać klasy plutonowego, ale polepszyć inne klasy premium żeby tak nie odstawały? ja moim Kapitanem przeciw Plutonowemu jestem nie poradny w większości przypadków. Klasy premium powinny być mniej więcej podobnie dobre, a tutaj zróżnicowanie jest spore

Nieeeeee... Zdecydowanie NIE! To jest nie do przyjęcia. Przecież jeśli do takiego czegoś dojdzie, to nie będzie można grać na serwerze!!!

Taaak, pewnie może jeszcze kurde dodajcie tego Cybersuita, o którym mówi HardeQ (nie rób sobie jaj człowieku) albo do Śmierci dodajcie jeszcze 100 HP i 10 DMG!!! Żal PL ;d

Totalnie jestem przeciwny takiemu pomysłowi!!!

mnie ten serwer już totalnie zniechęcił... ponad pół roku na nim grałem, a ostatnio znalazłem fajny serw też z CoD i tym bardziej przekonałem się jaki syf panuje na Waszym serwie... na Waszym są lagi jak nie wiem co, a na tamtym nawet zwykła zmiana mapy działa znacznie płynniej, po za tym nie ma żadnych padnięć serwa, bugów i wszystko co złe jest obecne u Was... też zbalansowanie klas na tym serwie, robił (tak jak kiedyś napisał Epic Fail) jakiś 10-latek... np. Generał 1lvl ma na strzał Śmierć [Premium] 300lvl... paranoja? to po co płacić za premkę skoro macie te swoje wspaniałe 1/? na natychmiastowe zabicie... na innych serwach premki nie są tak przesadzone... grałem ostatnio na chyba 3-4 serwach CoD i to jest po prostu śmieszne, wszystkie ogarniają co i jak, a Wy sprawiacie wrażenie jakby to była dla Was czarna magia...

Versed przykrym faktem jest to, że nie zauważyłeś, że to był 100% żart :)

MikeWeed zwracam honor w twoją stronę. Przypominam, że dalej są klasy 1/x z broni na non premium. Często grając plutonowym na +300 lvl umierałem pod 1 strzał :)

Dodatkowo Inżynier, Generał i Smoker [został smoker osłabiony] były dla mnie 100% ciężkie do zwyciężenia, nawet mniejsze lvl :)

Karisek to co piszesz to 100% prawda, server jest nie zadbany ale aquax zapewnia, że dyskutuje ze skrypterami. Pozostaje tylko "wierzyć".

Jeżeli plutonowy miałby być poprawiany to proponowałbym osłabić bądź poprawiać kilka klas, na szybkości mógłbym je wymienić.

Nie mam zamiaru się z nikim kłócić, jeżeli MACIE jakieś propozycje do osłabienia plutonowego i innych klas [wszystko przy zdrowym rozsądku] to proponuje je wymienić, opisać i podrzucić komuś zobowiązanemu.

Do plutonowego proponowałbym

Inta: 40

Życie: 55

Wytrzymałość: 90 [tak jak chyba jest]

Kondycja:10

Opis: 2 rakiety, potrójny skok, zmniejszona widzialność do 300.

HardeQ od ostatniego pół roku, czyli od kąd gram tutaj, ciągle jest coś nie halo... pamiętam początki, przynajmniej raz w tygodniu reset lvl, a raz czy dwa zdarzyło się że np. w piątek był reset, expiło się po nocach, po czym w niedziele kolejny reset, bo jak zawsze ogarnięci ludzie zrobili tylko reset lvl, tak jak do dziś za każdym razem wygląda tak reset, zero nauki na błędach...

Od początku grudnia serwer jest naprawiany, to ja nie wiem o co chodzi, włamujecie się do NASA żeby własny serwer ogarnąć? Po co zajmować się czymś, o czym nie ma się pojęcia... ten serwer już dawno powinien zostać ogarnięty... nie da rady ogarnąć obecnego, to zrobić go od nowa, tyle stronek jest z darmowymi pluginami (czy jak to się pisze) wystarczy poskładać wszystko do kupy. No ale po co, najważniejsze że hajs się zgadza, wejdzie jakiś gimbus na serwa, kupi Plutona i wszystkich zjedzie, a "zarząd" serwa ma to gdzieś, taka jest polityka. Sporo stałych graczy już zrezygnowało z gry na tym serwerze i w końcu każdy dojdzie do wniosku, że po prostu nie ma sensu

Gość Guest

Karisek mówi bardzo gorzkie słowa, ale to całkowita prawda. Sam miałem sporą przerwę i stan serwera sprzed mojej przerwy i teraz, po przerwie się nie zmienił. Co jakiś czas zmieniacie jakaś klasę [inż, smoker] bo na forum dużo osób o to płaczę, ale to nie jest wyjście.

Szkoda że serwer jest w takim stanie bo dużo ludzi o nim wie i myślę że jakby było wszystko okej poukładane to mogłaby to być powiedzmy czołówka polskich codów.

Gość Guest

Oczywiście, że Karisek ma racje. Sam gram tu od samego początku i doskonale wiem, że były takie problemy, które nie zostały poprawione do dnia dzisiejszego! No niestety, co zrobić? Aquax napisał, że w "najblizszym czasie zostanie wszystko naprawione" Jakoś tego do dzisiaj nie widać.

Karmazynowa gram tu od 2011 i byłem przy tym jak server był rozruszany [nawet udało mi się przetestować parę klas przez otworzeniem go], a jak potem na nim grywałem nie widziałem Cię ani razu więc proszę nie gadać bzdur bo nie grałeś od początku.

Karisek tu masz racje ale co mogę zrobić ja, ty, czy może Cziter na Potęgę?

Nic. Możemy tylko czekać i liczyć, że sytuacja się poprawi, bugi naprawione, klasy wyrównane i jakieś nowe perki.

Gość Guest

Generał nie jest klasą premium, a za plutonowego się płaci i to jest ta znacząca różnica. Wiele z twojej wypowiedzi nie zrozumiałem przez składnie itd.

Ps. Od kiedy inżynier musi mieć 400hp? Weź już nie żartuj :)

No tak, jestem za usunięciem tej klasy!

Moze jakbyscie czytali co napisal aquax. I nie plakali ze skupiaja sie na codzie 200 poprostu mialy byc porobione bugi itp itd lecz ci co mieli to robic zrezygnowali.

A co do plutona to jest za mocny zmniejszyc mu inte na start.

Gość Guest

Dobra chyba już wystarczy tych postów, bo robi sie niepotrzebny spam. Każdy sobie coś wyjaśnił i uświadomił, więc według mnie temat jest do zamknięcia :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...