Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #118409 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Witajcie. Chciałbym zapytać bądź prosić o zmianę mapy DD2 DM ponieważ dużo ludzi na tym gra, zazwyczaj są przepełnione miejsca a na 30 os. ta mapa jest zdecydowanie za mała. Na pewno wielu graczy poparłoby moją prośbę o zmianę mapy, raz że cały czas się na niej gra a 2 jak pisałem wcześniej jest mała czy była by możliwość zmiany mapy ? a może nawet zmiana mapy co miesiąc ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 5 Lutego 2014 #116858 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Mała mapka ? Zawsze można się pobawić... Ja chcę, żeby zostało odd2 + dm. Myślę, że graczom by się nie spodobała ta propozycja. Ja jestem za dodaniem MODYFIKACJI mapki de_dust2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2014 #116179 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 To już było. To jest serwer only dd2 dm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi