Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117739 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 [align=center] [/align] [align=center]Witam, mam na sprzedasz konto MINECRAFT PREMIUM, Zostało ono zakupione na stronie minecraft.net w Marcu 2012[/align] [align=center]Nick: CokeWill[/align] [align=center]Cena: Do Uzgodnienia![/align] [align=center]Płatność: PaySafeCard (podanie mi kodu) Lub przelew pieniążków na moje konto STEAM[/align] [align=center]Kontakt: Steam: JupiczeK (różowy avatar z koniem w tle), PW Forum.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pozdrawiam JupiczeK [/align] [align=center]Prosze o nie zamykanie tego tematu jeżeli nie będzie to możliwe to chociaż prosze o usunięcie tagu [Zamknięte] [/align] [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #104297 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 #REF [align=center][/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Lutego 2014 #105298 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi