Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117592 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Nick: Paput Godzina, data. Dzisiaj okolo 18.55 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:468548022' [AMXBans] Your IP: '213.17.134.158' [AMXBans] ======================================== Tak więc. Miło sobie grałem z bratem na serwerze, on nadal tam jest gra jednak ja nagle zostałem zbanowany. Nie wiem dlaczego, pewnie komuś bardzo zepsułem gre/staty więc postanowił zawołać kogoś kto "na dobre sprzątnie" mnie z długiej na A ( kampiłem tam ze scoutem i po prostu walilem co popadnie). Jednak jest jeden problem. Przed banem nikt nie strzelał mi screenow, w logu/konsoli cs'a ich nie widzę, a sam w pliku TEZ NIE MOGĘ SPRAWDZIĆ czy są ponieważ gram na wersji Portable która bezpośrednio po uruchomieniu pliku .exe uruchamia Cs'a. Z góry mówię, ze nie jestem cziterem, cieszyłem się grą i jak zawsze komuś musiało to przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 2 Lutego 2014 #117676 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Śpieszę z pomocą. O godzinie 18:51 02.02.2014 zostały zrobione Ci ss'y przez MS-13. Te screeny masz na swoim kompjutrze, na forum znajdują się odpowiednie tematy, jak znaleźć ss'y. Jak nie znajdziesz ich w komputerze, to nie wiem, może zobacz w szafce pod zlewem w kuchni. Tak czy siak, jak do jutra nie wstawisz ss'ó ( do 18:50 ) stracisz możliwość otrzymania UB, chyba że zrobis 100 reklam. Mam nadzieję, że Ci to wytłumaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117748 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Głupi nie jestem, screeny wiem gdzie się pojawiają jak ktoś je zrobi. Proszę o sprawdzenie wersji Cs'a Portable (64 mb) , gdzie owo te screeny lecą. Pisałem, ze po uruchomieniu .exe uruchamia się CS. Nie ma żadnych plików. Gdy uruchomię to .exe ( tak zwaną instalke ) następuje rozpakowanie i bezpośrednie uruchomienie CS'a . Szukałem tych screenów jak i tego cs'a ( po uruchomieniu go i potem zamknięciu ), ale nic takiego nie ma. Wiem, ze nie mam jakichkolwiek dowodów swojej niewinności, ale proszę o UB jak i sprawdzenie wersji tego cs'a i postawienie się w mojej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117750 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Nie ma żadnych wyjątków...chcesz UB to daj ss.....w ostateczności zrób 100 reklam (własnoręcznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117751 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Czy ja pisze w innym języku? Bo widzę , że mnie nie rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117755 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To Ty masz się dostosować do naszego Regulaminu, a nie My mamy się dostosowywać do twojej wersji Cs'a...... Czy nadal czegoś nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117794 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jakbym miał te screeny to bym wstawił. Pisałem tylko, żebyście zobaczyli, że nie kłamie, ale widzę, że nic z tego nie będzie bo ludzie tu chyba działają jak program. Pozdrawiam , narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117795 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2014 #117796 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi