Teez. Napisano 2 Lutego 2014 #117523 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Cześć, chciałbym sobie w najbliższym czasie kupić steam... Założyłem sobie już konto i teraz czekam aż starszy dostanie kartę bo zaciągnął kredyt i musiał wszystkie zlikwidować ... I wpisuje sobie w sklep steam'a [counter-strike 1.6] - wyskakują mi propozycje i klikam na obrazek z żółtym tłem napisem counter-strike i tymi gostkami. Po kliknięciu pokazują mi się to : http://store.steampowered.com/app/10/?snr=1_7_15__13 zjeżdżam w dół i mam te pakiety. Chciałbym jak najtaniej dlatego wybrałem pierwszy I chciałbym się dowiedzieć czy ten pakiet zawiera ze sobą counter-strika 1.6. Pakiety zawierające tę grę Kup Counter-Strike: Condition Zero Zestaw 2 produktów: Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lutego 2014 #117602 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jest napisane,że zawiera Counter Strike, więc zawierać musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 2 Lutego 2014 Autor #117639 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ok do zamknięcia. I dzięki n-ty dzien tylko że już wielu osobom zadawałem to pytanko i każdy nie był pewny siebie dlatego chciałbym się upewnić zeby nie wydawać kolejnych grosików ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2014 #117908 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Wyjaśnione. /cl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi