Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117433 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam serdecznie, jestem ... Co ja mówię, nie muszę się przedstawiać bo przecież wszyscy dobrze mnie znacie. Ostatnio zaproponowałem pomysł konkursu 3v3 o VIP'a na wybranym serwerze, no i Lovonany powiedział żebym zrobił osobny temat i zapisy, więc o to jestem. Rozgrywki będą się toczyć na mapach każdego rodzaju, zależy jak ustalą drużyny walczące, pod tematem podajcie nazwy swojej drużyny , lidera , i członków, Wzór : Kurczaki - MC [L] , DON , ALD [L] oznacza lidera, liderzy będą ustalać na jakich mapkach odbędą się gry, jeśli nie dojdzie do porozumienia, tutaj wkraczam ja, i ja ustalam jak najlepszą lub najgorszą mapkę. Gry będą rozgrywane na serwerach no cóż, tej serwerowni, na czas pojedynków powinno dodać się Black listy. Pojedynki będą rozgrywane tylko w Weekendy ponieważ wtedy najwięcej osób siedzi przed swoimi sprzętami. Ja wylosuje grupy , uczciwie oczywiście . UWAGA : GRUP MOŻE BYĆ MAXYMALNIE 30. Zapisy do : 21.02.14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117501 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 .::EliShoToQ::.- .::El!t3::. [L] , ToQ, 'Shooter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117525 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 SlimeYodaaEye Hawkeye [L] , Yodaa' , TheAngrySlime (niepewny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117529 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Restet . NIE UMUIEM SZCZELAĆ (PYYYZZKAAAAA)[L] . NoToSry(niepewny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 3 Lutego 2014 #117760 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Nazwa: Mhkilowcy FC Członkowie: Lovo [L], POLAND., Rasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Lutego 2014 #117764 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Nazwa: AdoShoSmyk Członkowie: adonai29( L) , `Shooter. , Smyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 5 Lutego 2014 #118308 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Jak dobrze rozumiem, nagrody sponsorujesz? Bo nie zauważyłem żeby konkurs był zaakceptowany przez H@. Poza tym, na jakim serwerze chcesz konkurs zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Lutego 2014 #103560 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Nagrody nie są najważniejsze, bardziej liczy się dobra zabawa (server mixowy się znajdzie), ale żeby zorganizować taki konkurs trzeba się tym zająć i poświęcić chwilkę. Pisać to jedno, a robić to - drugie. Jak nie będzie więcej zespołów to temat close. Napisz dokładną datę, do kiedy można się zapisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #102110 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Sponsorować nie mam zamiaru, LOVOnany kazał zrobić zapisy to są , napisze się do aquaxa to się zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Lutego 2014 #102083 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Sponsorować nie mam zamiaru, LOVOnany kazał zrobić zapisy to są , napisze się do aquaxa to się zgodzi Tak, aquax się zgodzi, nawet da bonus w postaci frytek i coli. Widzę drogi Lovonany, że rozpoczynasz samowolkę na naszej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2014 #101909 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Hawkeye, nie uważasz, że to dziwne ?? Przecież to co pisał Lovo: "Pisać to jedno, robić to drugie" oraz to co Ty napisałeś:"ostatnio zaproponowałem konkurs' wskazuje, że to Ty miałeś ten pomysł i będziesz się tym zajmował. Więc moim zdaniem coś tu jest nie tak skoro piszesz " Lovonany mi kazał" jeżeli tak uważasz, to skoczyłbyś z mostu bo on Ci kazał?? Widzę, że się nie dogadaliście, albo się źle zrozumieliście .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #101886 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Będzie ten konkurs ? Jak cos to: Spliff (L) rzulf, Tarski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 7 Lutego 2014 #104337 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Chomik [L], JN$RR, R0xor (niepewny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Lutego 2014 #104306 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Hawkeye powinieneś pierw wszystko uzgodnić z h@ lub opiekunem sieci zanim zrobiłeś zapisy, nawet jeśli ktokolwiek by Ci napisał żebyś zrobił zapisy. Jeszcze to co napisałeś to chyba trochę przesadzone "napisze do aquaxa to się zgodzi" za takie robienie konkursów za plecami wątpię, że wypali coś z tym konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Lutego 2014 #115157 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Zamykam. Osoby zainteresowane owym konkursem niech zrobią temat w "propozycjach konkursów". Niech ludzie się wypowiedzą co sądzą na ten temat (plusy i minusy). Nawiązując do konkursu. Kiedyś były takie propozycje i niektórzy wiedzą co z tego wyszło. (Duża rzesza użytkowników się zapisało, a co do zorganizowania meczów - nie dało rady). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 7 Lutego 2014 #115149 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi