Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117412 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Nazwa: Kamery szpiega Opis: Posiadamy mini kamerke samoprzylepna, ktora zucamy np. na sćiane , dach itp. Gdy ja zucimy pojawia nam sie maly ekran i widzimy co sie dzieje w danym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Lutego 2014 #117417 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Perk za pewne nie będzie miał dużego polotu + zrobić takie coś jest za pewne trudne więc jestem na Nie Chyba, że masz jakiś link do takiego to możemy przedyskutować moją kwestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117421 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Perk jak najbardziej za tylko jak go zrobisz to będę ci mówił mistrzu... Chyba że podeślesz jakiś link do czegoś podobnego to spróbuje to przerobić :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117423 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Pomysły to ty masz nie powiem. Jeszcze znajdź kogoś kto zrobi takie coś kosmiczne to w tedy bd negocjować bo na obecna chwile nie mamy nikogo kto by takie coś był w stanie zrobić.,,lecz myślę ze skoro taki pomysł to i wiesz jak zrobić dajemy CI 48h powodzenia" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2014 #117457 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Pomysł naprawdę świetny, jestem na duże tak, tylko obawiam się, że zrobienie takiego czegoś nie będzie zbyt proste, ale życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 2 Lutego 2014 #117465 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Perk bardzo fajny, podoba mi się ale tak jak większość bardzo trudno będzie go zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117657 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Powiem tak że jeśli bd pomył jak to zrobić i damy radę to zostanie zrobiony i dodany:) Elite dziękujemy za bardzo fajna propozycję ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117658 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi