Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117320 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Nick: karmazynowa broda Wiek: niedługo 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Na pewno bym ogarnął Admina, pomimo, że mnie tak nie lubicie Znajomość AMXX (W skali 1-10): z 8 Staż w CS-sie: z 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/karmazynowa%20broda/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Widzę błędy popełniane przez innych Adminów. Na prawdę koszmar to co niektórzy robią. Na pewno bym się przydał Administracji. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3H Kontakt: GG, Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Lutego 2014 #117355 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Powiem tak, aktywność ostatnio u Ciebie spadła, ponadto nie zrobiłeś nic nadzwyczajnego, żeby u mnie zapunktować po tym co zrobiłeś wcześniej, dlatego też nie zmieniłem zdania i jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Lutego 2014 #117356 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Moja pozycja również się nie zmienia, tysiące razy udowadniałeś, że nie znasz regulaminu. Te błędy adminów to pewno sobie wymyśliłeś albo widzisz je przez brak przeczytania zasad panujących na serverze bo jakoś nie widziałem skarg bądź upomnień. Łatwo się denerwujesz i puszczają ci nerwy. Na pewno nie jesteś też odpowiedzialny co też udowadniałeś na serverze. Jestem na Nie i to nie dlatego, że cię nie lubię [nie twierdzę, że nie lubię tylko nawiązuje do tekstu w podaniu]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Lutego 2014 #118490 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Odświeżam podanie oraz proszę o więcej komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 5 Lutego 2014 #118495 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 - nie masz Steam - kłamiesz ludzi -jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lutego 2014 #103204 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Jestem na TAK ponieważ, nikt nie jest idealny i każdy powinien dostać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #102717 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Widzę cie czesto na serwie ale łamiesz regulamin JESTEM NA NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #102635 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Na NIE. -nie masz stem -łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 7 Lutego 2014 #102528 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Na nie - Łamiesz regulamin - NS - Kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lutego 2014 #102529 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi