Strajk Napisano 1 Lutego 2014 #117100 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Nick:Striker Wiek:24 Doświadczenie (w byciu adminem):adminowanie tu na dd2 i innych sieciach podanych w dawnym podaniu Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:prawie 8 lat Steam / NonSteam:steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:z tym problem bo nie mogę siebie wyszukać wyskakują podobne nicki Dlaczego TY .!:Adminowałem już tu bardzo zżyłem się z tą siecią i lubię to co robię Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godziny Kontakt:steam-kolos180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117197 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Widziałem, Cię parę razy na servie, z poprzedniego adminowania nie kojarzę, może mnie jeszcze nie było Linku z gametracker'a nie ma i faktycznie nie wyszukało mi Twojego nicku. (dziwne) Jeżeli wcześniej tutaj adminowałeś i było wszystko ok, to jestem na TAK, jednak jeżeli nikt tego nie potwierdzi to jestem na NIE. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lutego 2014 #117295 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Potwierdzam, Striker to uznana marka. Jako admin i gracz był bardzo lubiany i szanowany. Jak najbardziej ma moje poparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Lutego 2014 #117303 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Gracz jest bardzo w porządku, aktywny i brak jakichkolwiek zastrzeżeń, ode mnie duże tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117308 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Tak, zanm bardzo długo i wiem jaki mto czubek. Duże tak, biercie go, bo wom dom gonga! hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117314 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Na tak : - Pamiętam Cię doskonale - Ogarnięty - Należy Ci się ta funkcja bo na pewno sobie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 1 Lutego 2014 #117322 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 TAK. ! Tylko popraw aktywność na serwie, bo widziałem Cię 2 albo 3 razy :crazy:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 1 Lutego 2014 #112660 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Neutral .Ale bardziej na TAK ,dlatego że już Adminowałeś tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 1 Lutego 2014 #112665 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 nie wiem dlaczego nagle przestałeś się pojawiać ale prawda jest taka że adminować potrafisz . TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #112667 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Widziałem. Znam. Nigdy się nie zawiodłem. Poza tym jeśli dostaniesz adma to przestane być największą lamą w administracji... TAK TAK TAK. Niezaprzeczalne i niepodważalne TAK od Joego ;] Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 2 Lutego 2014 #112595 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Pamiętam, dobrze pełniłeś funkcje admina wiec masz moje tak. - Kultura - Doświadczenie - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117573 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jestem na tak Ogarniety adminek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lutego 2014 #117620 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi