Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Striker powrót

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Striker

Doświadczenie (w byciu adminem):adminowanie tu na dd2 i innych sieciach podanych w dawnym podaniu

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7

Staż w CS-sie:prawie 8 lat

Steam / NonSteam:steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:z tym problem bo nie mogę siebie wyszukać wyskakują podobne nicki 

Dlaczego TY .!:Adminowałem już tu bardzo zżyłem się z tą siecią i lubię to co robię 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godziny 

Kontakt:steam-kolos180

Gość Guest

Widziałem, Cię parę razy na servie, z poprzedniego adminowania nie kojarzę, może mnie jeszcze nie było :)

Linku z gametracker'a nie ma i faktycznie nie wyszukało mi Twojego nicku. (dziwne)

Jeżeli wcześniej tutaj adminowałeś i było wszystko ok, to jestem na TAK, jednak jeżeli nikt tego nie potwierdzi to jestem na NIE.

Powodzenia :)

Gość Guest

Widziałem. Znam. Nigdy się nie zawiodłem. Poza tym jeśli dostaniesz adma to przestane być największą lamą w administracji... TAK TAK TAK. Niezaprzeczalne i niepodważalne TAK od Joego ;]

Pozdrawiam

Joe

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...