Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116991 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Małe propozycje co do srv. - Nowe Rs'y - Off śnieg - Usunięcie śiwątecznych map które są po nuke ( święta juz dawno temu mineły ) Usunięcie map : - De_weastwood_big - cs_assault_mega -cs_assault_up oraz tych których nie gramy. ( są 3 assaulty ;c czasami jest tak że gramy assault po assaulcie i weast'a po weascie ) Dodanie nowych map" De_eldorado de_alexandra ( ale co do tego mam obawy. bo cybersuit bd na respie w 2 sec jak narazie jest na respach w 4-6 sec ) de_prodigy de_rats_1337 ( tutaj tez mam male obawy co do rakiet na respa oraz cyber w 1 sec na respie ) de_rats_bathroom_2008 cs_mcdonalds ( mapa z " Lidlem " nie pamietam nazwy ) Ogarnięcie wczytywanie klas : Czasami jest tak że ktoś ma klasę o 1 min szybciej niż pozostali... więc nabije sobie z 8-10 fragów w ciagu 1 rundy. Ogarnięcie klasy " Ninja " : Powiem tak teraz na srv lata z 6-9 ninji... Więc zapraszam gorąco do gry tego gościa co ja wymyślił Nwm zmieńcie jej widoczność czy zablokujcie bronie... bo jak tak dalej pójdzie to na cod 200 bd lataly same ninje. To chyba tyle mam nadzieję że cos tam dodacie / zmienicie na serwie bo jak narazie jest sporo do roboty z balansem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116996 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Tak mozna juz by usunac mapki te swiateczne ale te mapki jak westwood albo assualty sa ok.Fajnie by bylo jak by byly te maki alexandra itp , ninja wkurza mocno al i tak ic nie zrobic bo serverownia zarazbia na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 31 Stycznia 2014 #117001 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Również myślę ze mapy można wykasować, mapa typy de_elldorado jak i de_alexandra miały być wgrane. Co do reszty map jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Stycznia 2014 #117002 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ninja była osłabiana tak wiele razy, że graczowi który ogarnia podstawy nie sprawia problemu. Dodatkowo masz "latarkę" dzięki której ninja staje się widoczny. Co do map można je dodać, a tamte wyrzucić prócz asfaltów i westwoodów bo to już raczej podstawowe mapy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #117003 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Mapy de_elldorado jak i de_alexandra zostana wgrane przy najblizszym resecie,co do ninji to rowniez jestem za zeby cos z nia zrobic jest kompletna masakra a najgorsze jest to ze nie wiadomo ktora to jest z twojego teamu jak kolo cb lata 5 ninji,co do map swiatecznych jestem za usunieciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #117007 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Zmiany bd lada dzień nowe rs i śnieg zostanie poprawiny i usunięty/ co do map. zostają to są najczęściej grane i wybierane do nominacji mapy. CO do dodania map po resecie wróci parę fajnych map. Odnosząc się do klas premium nic nie bd zmieniane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi