eR. Napisano 31 Stycznia 2014 #116792 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina 0mI. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : eR. [AMXBans] Powod : ' aktywny ban ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27621729 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.228.142.27 ' Omi sprawdź najpierw Amx i zobacz czy mam jakiegoś bana czy nie. nie bd się tu rozpisywać bo nie ma po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 31 Stycznia 2014 #116795 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Sorki nie wiedziałem jaka była sytuacja, a amx nie było żadnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 31 Stycznia 2014 #116800 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 dostales bana na 30 minut za he na rozgrzewce a wszedles po 11 minutach dziwna sytuacja z kad dostales ub napisales ze z unbanowni czyli ktos ci go wczesniej usunal z dostepem do amx jesli tak to osoba usuwajaca powinna stracic dostep do amx i tyle nie pal glupka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 31 Stycznia 2014 Autor #116809 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Dostałem bana za bron na rozgrzewce na 30 min bezpodstawnego bo po śmierci wypadł mi granat z ręki. to dał mi ub. wszedłem na serwer i później dostałem 2 aktywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 31 Stycznia 2014 #116811 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 wyjasnione // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 31 Stycznia 2014 #117015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Tak tylko chciałbym dorzucić od siebie. Omi, nawet jeżeli wszedł na aktywnym banie który miał trwać pół godziny, to aktywnego nie daje się perma. Tylko godzinę, max dwie. Jak ktoś jest zbanowany na miesiąc czy na zawsze, wtedy możesz dać perma. Ale za pół godziny perma? No gdzie tu logika. Teraz wyjaśnione, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 31 Stycznia 2014 #117016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi