Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2014 #116785 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie.! Mam problem ze swoim cs'em, a mianowicie gdy pobieralem na ogol na nowo wszystkie skladniki i instalowalem cs przez steam wystarczylo wymienic paczki half-life by gra dzialala normalnie, a nie tak jak po aktualizacji ktora miala miejsce w marcu ubieglego roku. Na pewno wszyscy pamietaja tę wadliwa i przysparzającą wiele problemow chu***wą aktualizacje. Gra dzialala prawidlowo przez pol roku,. Lecz ostatnio (tydzien temu) zrobilem format komputera. Wszystko caly steam pobralem na nowo i zabralem sie za instalacje cs'a 1.6. Wszystko przebieglo prawidlowo. Wiec wlaczylem cs'a bez wczesniejszej wymiany paczki by sprawdzic czy moze, a nóż ona zniknela. Oczywscie nie. Gra dziala tak samo chu**wo jak z przed roku. Zabralem sie za wymiane paczki, a tu BANC !......: (link do obrazu error jaki mi wyskakuje) http://speedy.sh/9B9q7/problem.rar Próbowale wiele innych sposobow i cudów by naprawic lub jak to inaczej nazwac powrocic do starego poczciwego z przed aktualizacji. Ale nic nie da sie zrobic. Żadne sposoby nie pomagaja mi. Nie znalazlem rozwiazania na wujku google... Wiec prosze o pomoc was, na tym oto forum ^^ Prosze o szybko odp ! Peace joł ! xpeH od fajansu kłania sie i dziekuje z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 31 Stycznia 2014 #116793 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Stycznia 2014 #116915 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Zapoznaj się z postem użytkownika Asekk: http://www.board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=165844&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=0e0b441c5d28b3f2547474f8f8801611 . Na pierwszej stronie masz instrukcję, jak krok po kroku powrócić do starszej wersji cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 31 Stycznia 2014 #117068 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Skoro już mowa o steam więc pozwólcie ze się wtrącę, otóż od tej pory co gram na steam mam znacznie większy ping jak i straszne ściny przy strzałach czy tam przy granacie dymnym, czytałem trochę w internecie i piszą ze to może być problem reklam czy tam aktualizacji czy jest jakiś sposób na wyłączenie tego czegoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117116 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Dzieki wielkie, pomoglo jedynie ns nie slysze... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lutego 2014 #117165 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Coraz większa liczba serwerów zaczyna korzystać z pluginu, dzięki któremu steamy słyszą nsy. Na naszych serwerach dogadasz się ze wszystkimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2014 #117228 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Skoro już mowa o steam więc pozwólcie ze się wtrącę, otóż od tej pory co gram na steam mam znacznie większy ping jak i straszne ściny przy strzałach czy tam przy granacie dymnym, czytałem trochę w internecie i piszą ze to może być problem reklam czy tam aktualizacji czy jest jakiś sposób na wyłączenie tego czegoś? Nie dotyczy to wątku tematu, ale skoro napisałeś to ci odpowiem tutaj. Reklamy i aktualizacje nie stwarzają takich problemów. Coś może ci się przegrzewać np: karta grafiki albo zasilacz, czasami jest to procesor ale wątpie żebyś miał pentium 2 Może ustawiałeś nóź na lewą rękę w konsoli ? cl_lw 0/1 Jeżeli tak to przez to, ściągnij model noża i po kłopocie. Jeżeli to nie jest to co wyżej. Jakiego masz windowsa ? Rozdzielczość i hz ? Czasami jest to chwilowe, trwa kilka dni a później przestaje. Dlaczego ? Na to już odpowiedzi nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2014 #117910 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Temat uważam za wyjaśniony i wyczerpany, zostawiam dla informacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi