Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie o Admina

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: drKatKit

Doświadczenie (w byciu adminem): 2 razy na codmodach , 2 raz na  zoombiemod 1 raz na ffa 1 i raz jail break :)  znam sie he he :P

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5

Staż w CS-sie:  6/7 lat 

Steam / NonSteam: Steam 

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=drKatKit&Search=Search

Dlaczego TY .!: Ponieważ gdy gram rano/ w nocy ok. 6rano / 2 w nocy i widze cheater'a to nie ma zadnego admina na gg / ts3 / steam 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: tygodniu 4h , weekend ok.10h 

Kontakt: Steam drKatKit 

masz 16 lat a w CS grasz od 6-7, ciekawe to w sumie. CS to gra od 16 tak btw. 4 posty na forum też mnie nie przekonują. popraw aktywność.

neutral

masz 16 lat a w CS grasz od 6-7, ciekawe to w sumie. CS to gra od 16 tak btw. 4 posty na forum też mnie nie przekonują. popraw aktywność.

neutral

połowa graczy cs'a nie ma ukonczonych 16 lat   :P a jeśli chodzi o posty juz robie  8)

Cziter ja zacząłem grać w cs'a w wieku 8-9 lat i gram do teraz z małymi przerwami :)

Jesteś na serverze, niczym mi nie podpadłeś, warunki spełnione.

Jestem na Tak.

Ps. W warunkach nie ma xxxx postów przed złożeniem podania więc z tym spamem sobie oszczędźmy.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...