Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]13. na admina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: 13.

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na paru serwerowniach, nawet i tutaj. 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: bardzo spooooory  :P

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/13./80.72.43.106:27027/

Dlaczego TY .!: Sporo grywam na serwerze a zdarza się tak że nie ma admina a czity biegają po serwie. 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 godz a czasami nawet więcej

Kontakt: Steam

Napisano

Również na tak :

- Nie ma z nim  problemów 

- Bardzo często na serwerze

- Kulturalny i miły 

Napisano

Bezapelacyjnie jestem na TAK....dużo do mnie piszę na steama jak coś jest nie tak na serwerze...

Znam powody dlaczego zniknął ,ale nie będę się wypowiadał za 13..:)

Napisano

wiem że nie można wypowiadać się w swoim podaniu ale dla tych ciekawskich, nie zniknąłem tylko dostałem propozycje wyjazdu za granice a za wielu czasu nie miałem na przygotowanie więc musiałem pozałatwiać wszystkie sprawy na szybkości a tam nie miałem neta i nie miałem jak poinformować że wyjeżdżam na 3,5 miecha.  

Napisano

Nic innego niż przedmówcy nie wymyślę. Chcę z Tobą współpracować ( tylko nie strzelaj do mnie ;) )

Massive yes

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
  • Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...