Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116160 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Dostałem bana za skuteczne użycie rakiety na początku rundy i może nawet nie przed siódmą sekundą, bo przeważnie trochę czasu spędzałem w lodówce, załatwiając różne sprawy; ale kiedy wychodzę i strzelają do mnie z respa, to chyba wypada bronić się w najskuteczniejszy dostępny sposób, czyli np. DUCHEM (nie rakietą). Mam dać się zabić? Dlaczego nie banować wszystkich, którzy strzelają od razu z respa? Jeśli nie ma jak tego sprawdzić, bo nie każdy sobie zabije, a tylko zabójstwa się wyświetlają, pasowałoby zablokować wszystkie bronie i DUCHY, błyskawice itp. na 7 s. To nie powinno być specjalnie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Stycznia 2014 #116207 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Według mnie dziwne by to było latać 7 sekund bez broni, bronie są również na innych serwerach, na których nie ma rakiet itp. a bana dostałeś zgodnie z regulaminem, a dokładnie z 13 punktem, który masz tutaj | \/ 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 #116353 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 DOKŁADNIE ALE MOŻNA BY BYŁO ZROBIĆ COŚ TAKIEGO ŻE NA TE 7 SEC ZABLOKOWAĆ RAKIETY I PIORUNY TAK SAMO JAK HE JET TERAZ I TO NIE ŻE NA TYLKO TYCH DWÓCH MAPACH TYLKO NA WSZYSTKICH problem by się wtedy rozwiązał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 30 Stycznia 2014 #116074 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Brylas twoj pomysl jest bezsensowany. Bo ci co by grali rakietami czy blyskawicami by nie mogli uzywac swoich bonusow a inni do nich by mogli strzelac.. np ci co recoilu nie maja to wiadomo ze by padli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 #116434 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Mam takie same zdaniem jak koledzy wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 30 Stycznia 2014 #116570 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Moim zdaniem powinno się od razu wymieniać z nicku do admina i musi banować.. Jeżeli nie pobanuje bądź sam zacznie tak robić to skarga na forum z sowitym dowodem i wiadomo, że ku sprawiedliwości sprawa zostanie rozwikłana. Pomysł jest bez sensu. Nie dość, że zajmuje dużo miejsca to tak na prawdę zabieramy robotę adminom, a jeszcze kilka takich pomysłów to ranga admin będzie tylko dla "szpanu" i władzy. Pozdrawiam Co do ciebie Brylas coraz bardziej mi się wydaje, że Ty w ogóle nie myślisz nad tym co Ty piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Marca 2014 #136005 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Myślę, że HardeQ wszystko wyjaśnił. Brak zainteresowania tematem. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi