Skocz do zawartości

Blokada na broń przez 7 s na de_rats_1337

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem bana za skuteczne użycie rakiety na początku rundy i może nawet nie przed siódmą sekundą, bo przeważnie trochę czasu spędzałem w lodówce, załatwiając różne sprawy; ale kiedy wychodzę i strzelają do mnie z respa, to chyba wypada bronić się w najskuteczniejszy dostępny sposób, czyli np. DUCHEM (nie rakietą). Mam dać się zabić? Dlaczego nie banować wszystkich, którzy strzelają od razu z respa? Jeśli nie ma jak tego sprawdzić, bo nie każdy sobie zabije, a tylko zabójstwa się wyświetlają, pasowałoby zablokować wszystkie bronie i DUCHY, błyskawice itp. na 7 s. To nie powinno być specjalnie trudne.

Według mnie dziwne by to było latać 7 sekund bez broni, bronie są również na innych serwerach, na których nie ma rakiet itp. a bana dostałeś zgodnie z regulaminem, a dokładnie z 13 punktem, który masz tutaj    |

\/

13.

Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_rats_1337 przez pierwsze 7 sekund rundy.

DOKŁADNIE ALE MOŻNA BY BYŁO ZROBIĆ COŚ TAKIEGO ŻE NA TE 7 SEC ZABLOKOWAĆ RAKIETY I PIORUNY TAK SAMO JAK HE JET TERAZ I TO NIE ŻE NA TYLKO TYCH DWÓCH MAPACH TYLKO NA WSZYSTKICH :P problem by się wtedy rozwiązał 

Moim zdaniem powinno się od razu wymieniać z nicku do admina i musi banować..

Jeżeli nie pobanuje bądź sam zacznie tak robić to skarga na forum z sowitym dowodem i wiadomo, że ku sprawiedliwości sprawa zostanie rozwikłana.

Pomysł jest bez sensu. Nie dość, że zajmuje dużo miejsca to tak na prawdę zabieramy robotę adminom, a jeszcze kilka takich pomysłów to ranga admin będzie tylko dla "szpanu" i władzy.

Pozdrawiam

Co do ciebie Brylas coraz bardziej mi się wydaje, że Ty w ogóle nie myślisz nad tym co Ty piszesz.

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...