Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115767 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nick: Sir eMsAj* Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już kilka razy admienm, a także miałem własny server. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5-6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=Sir+eMsAj*&Search=Search Dlaczego TY .!: Umiem rozpoznać cheater'a, z ludkami z servera myśle że mam dobry kontakt. Bardzo często im pomagam np w podjęciu decyzji o wyborze klasy itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia. W tygodniu dziennie ok 3h, a w weekend jakieś 5-7h Kontakt: Steam FakenJokeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Stycznia 2014 #115771 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jestem na Tak, chłopak jest ogarnięty, kulturalny, codziennie jest na serwerze, dosyć często zgłasza cziterów w szczególności na steam, reasumując myślę, że poradziłby sobie z funkcją Tylko mógłbyś troszeczkę poprawić aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115784 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Na tak, chlopak mily, ogarniet na pewno poradzi sobe z adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115809 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jestem NA TAK czesto widze no ale byś mógł wbic na ts. -Kulura jest -Ogarniety jest MAM PEWNOSĆ ZE SIE PRZYDA . ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115881 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Też na TAK. Powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 28 Stycznia 2014 #115889 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Przyszło mi zobaczyć osobnika na serverze i zachowywał się w porządku. Czas jest w normie, wymagania też. Kultura w normie. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 29 Stycznia 2014 #115948 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem na Tak + ogarnięty + miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116005 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 miły nie łamie regulaminu często na serwerze obstawiam że powinien ogarnąć jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 29 Stycznia 2014 #116188 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi