Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115662 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Nick:bloody Wiek:rocznikowo 16 Doświadczenie (w byciu adminem):Dość spore Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:~4 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/bloody/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Bardzo lubie kiedy na serwerze panuje porządek i miła atmosfera gdy dostanę szansę będę próbował tego dotrzymywać.Myślę że jestem lubiany na serwerze, chętnie służę pomocą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5h Kontakt:Pw,Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115670 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jestem jak najbardziej na Tak. Wszystko się zgadza. Nie poznałem Cię zbyt dobrze ale mam nadzieję, iż będę miał okazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115708 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Chociaż nie jestem adminem widzę , że jesteś spoko bloody jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #115971 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem na Nie, ponieważ z kulturą masz problem i często się denerwujesz. Nie świecisz przykładem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #115974 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nie, Nie Brak u cb kultury co widziałem po grze ostatnio na srv , klniesz nie 3 masz się regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Stycznia 2014 #115976 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Neutral, niby wszystko w porządku, ale kultura u admina to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #115982 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Graczy nie wyzywam,jedynie kiedy przeklne to chyba kazdemu sie zdarza jak mnie zabija jakas ninja albo padam od he.Sory ze w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 29 Stycznia 2014 #116044 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem na tak. co z tego że przeklina dość było tu adminów co przeklinało.... Pod drugie przeklina do siebie nie obraża ani nie wyzywa nikogo.... A po trzecie skąd możecie wiedzieć czy dany kolega ma kulturę czy jej nie ma jak nie znacie go z życia realnego tylko tyle co na forum. Więc proszę nie oceniać gracza po tym że napisze o ku**** głupia ninja. Bo tym nie obraża nikogo z graczy najwyżej tylko klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116099 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 [align=center]Jestem na nie Poniewasz Nie masz Kultury a u admina to podstawa.i Troszkę mało ci teraz widze NIE ![/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 29 Stycznia 2014 #116100 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nie spotkałem się z tym, żeby bloody kogoś wyzywał, używać wulgaryzmów zdarza się, z tym musisz się liczyć bo admin musi świecić przykładem. Jesteś aktywny na serverze jak i na forum. Jestem na tak, ale odrób jak najszybciej ostrzeżenia . Ps : Ostatnio byłem mniej aktywny na serverze, ale z servera dobrze Cię pamiętam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 29 Stycznia 2014 #116107 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Również dam Ci Tak ponieważ często widzę Cię na serwie jak i nigdy nie widziałem żebyś komuś ubliżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 29 Stycznia 2014 #116109 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem na TAK. Aktywny na serwerze, miły, ja akurat nie widziałem żeby kogoś przezywał . Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116154 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -Wymagania spelnione -Miły -Można z nim pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2014 #116171 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Jestem na TAK. Spełnia wymagania oraz jak dla mnie reprezentuje wysoki poziom. Często krytykuje, więc to będzie szansa aby mógł sam wnieść swój wkład na serwer COD MOD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 #116656 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Daję Ci szansę,, wiesz o co chodzi rozmawialiśmy na ts" Nie zawiedź mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2014 #116657 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi