Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie bloody

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:bloody

Doświadczenie (w byciu adminem):Dość spore

Znajomość AMXX (W skali 1-10):5

Staż w CS-sie:~4 lata

Steam / NonSteam:Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/bloody/80.72.40.110:27008/

Dlaczego TY .!:Bardzo lubie kiedy na serwerze panuje porządek i miła atmosfera gdy dostanę szansę będę próbował tego dotrzymywać.Myślę że jestem lubiany na serwerze, chętnie służę pomocą.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5h

Kontakt:Pw,Steam

Napisano

Jestem jak najbardziej na Tak. Wszystko się zgadza. Nie poznałem Cię zbyt dobrze ale mam nadzieję, iż będę miał okazję ;)

Napisano

Jestem na Nie, ponieważ z kulturą masz problem i często się denerwujesz. Nie świecisz przykładem:)

Napisano

Nie, Nie :) Brak u cb kultury co widziałem po grze ostatnio na srv , klniesz nie 3 masz się regulaminu.

Napisano

Graczy nie wyzywam,jedynie kiedy przeklne to chyba kazdemu sie zdarza jak mnie zabija jakas ninja albo padam od he.Sory ze w swoim podaniu

Napisano

Jestem na tak. co z tego że przeklina dość było tu adminów co przeklinało.... Pod drugie przeklina do siebie nie obraża ani nie wyzywa nikogo.... A po trzecie skąd możecie wiedzieć czy dany kolega ma kulturę czy jej nie ma jak nie znacie go z życia realnego tylko tyle co na forum. Więc proszę nie oceniać gracza po tym że napisze o ku**** głupia ninja. Bo tym nie obraża nikogo z graczy najwyżej tylko klasę :)

Napisano

[align=center]Jestem na nie Poniewasz Nie masz Kultury a u admina to podstawa.i Troszkę mało ci teraz widze NIE ![/align]

Napisano

Nie spotkałem się z tym, żeby bloody kogoś wyzywał, używać wulgaryzmów zdarza się, z tym musisz się liczyć bo admin musi świecić przykładem. Jesteś aktywny na serverze jak i na forum. Jestem na tak, ale odrób jak najszybciej ostrzeżenia . 

Ps : Ostatnio byłem mniej aktywny na serverze, ale z servera dobrze Cię pamiętam . 

Napisano

Jestem na TAK. Spełnia wymagania oraz jak dla mnie reprezentuje wysoki poziom. Często krytykuje, więc to będzie szansa aby mógł sam wnieść swój wkład na serwer COD MOD.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...