Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115598 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Witam all mam taki dylemacik, dostałem wczoraj perma na ON dd2 i mam wrzucić ssy i tu jest problem bo pomimo że byłem czysty to teraz nie mogę ich wrzucić dlatego że nie mogę i za uj znaleźć, grałem na cs 1.6 v48 (condition zero) wchodzę w plik na którym go mam to znajduję tylko aktualizacje broni z wczoraj a nie moge znaleźć screenów, możecie mi coś doradzić jak je znaleźć? byłbym wdzięczny, Rugasz :3 btw gram na windowsie 7 jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 28 Stycznia 2014 #115601 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Muszą być w folderze cstrike. Zajrzyj jeszcze do tego tematu. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115607 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Kurcze nie mam tego ... wpisałem nawet nazwę ssów "halflife" i nie wykryło mi wpisywałem też wczorajszą datę w folderach o tylko aktualizacje mapek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115622 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Pobierz i zainstaluj program "Irfanview" i przeskanuj nim folder c,sa. http://multi-head.pl/topic/17792-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115630 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 w ogóle nie wykrywa mi ssów znalazłem jakieś stare a tych nie mogę, zerkałem po modyfikacjach i nic, po przeskanowaniu tym programem wyświetlił mi się napisik not found, w ogóle tego nie mam ... więc nie mam czego nawet szukać jak one mi się nie zapisały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 28 Stycznia 2014 #115634 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Jeżeli nie znajdziesz ich to zostaje ci zrobienie 100 reklam. Daj sid/ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2014 #115635 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 o szit pewnie reklamy ale znowu muszę ogarnąć to bo gdyby znowu jakieś ssy musiałbym wrzucić to znowu nie miałbym skąd, z innego serva też nie mogę znaleźć więc musza gdzieś być u mnie na kompie tylko nie mogę znaleźć .. dobra dzięki za pomoc, będę szukał problemu, możecie zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 28 Stycznia 2014 #115636 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi