gURna picza Napisano 27 Stycznia 2014 #115453 Napisano 27 Stycznia 2014 Data i godzina: ok. 18:00 Nick admina/gracza, który zawinił: PieRsciOnek Dowody: Demko : http://speedy.sh/S73hg/jail-football.dem Świadkowie: Gracze widoczni na demku. Uzasadnienie: Administrator PieRsciOnek zbanował mnię za " OBRAZĘ ADMINA ". Nie wiem, za co on dostał adma. Z tego co wiem to admin powinien świecić przykładem. Nie mam demka ale ww. admin tak bardzo świecił wczoraj przykładem wyzywając gracza JB, że to masakra...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115460 Napisano 27 Stycznia 2014 PieRsciOnek, możesz mi powiedzieć, w którym momencie gURna picza cię obraził? Co do obrażania graczy przez admina, bez dowodów nie jesteśmy w stanie nic zrobić, chyba że zaprosisz tutaj świadków tamtego zajścia.
gURna picza Napisano 27 Stycznia 2014 Autor #115474 Napisano 27 Stycznia 2014 Hmm. Z tego co pamiętam administrator Samuraj zwrócił mu uwagę, że za takie coś może stracić admina. Jeśli mnie pamięć nie myli to i Trec był. A obrażonym graczem był NoToSru.
ProSatanek Napisano 27 Stycznia 2014 #115507 Napisano 27 Stycznia 2014 moim zdaniem demko moze cos swiadczy ale z drugiej strony trzeba zobaczyc na taka strone ze nie nagrywane jest od pocztku mapy i moze przed wlaczeniem demka moglo dojsc do sprowokowania... czekam na wypowiedzi ssijmarchewke, Samuraj, Boob i Warior czy doszlo do obrazy... czekam na wypowiedz tylko tych adminow czy ban byl sluszny... innych prosze o nie wypowiadanie sie....
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115527 Napisano 27 Stycznia 2014 Przepraszam za wtrącenie. Kiedy wbiłem na serwa Pierścionek pare rzeczy powiedział do tego gracza, fakt mogło dojść do sprowokowania ale admin powinien dawać przykłada i nie popadać w konflikty. Kiedy wbiliśmy na serwer to Pierścionek powiedział pare słów i skończył.
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115535 Napisano 27 Stycznia 2014 No dobra ,a więc zacznę od tego ,że byłem przy tym i mogę potwiedzić ,że Pierscionek lekko obrażał NoToSru. (Powiedział cyt."Masz głos jakbyś miał chu** w mordzie") Właśnie wtedy powiedziałem ,że za takie coś może stracić admina. Zgodze się również ,że lekko nadużywa admina. (Chodzi mi szczególnie ,że non-stop gada coś przez admin voica) A ban dla Gurnej to tylko i wyłącznie jest potwierdzenie tego o czym pisze u góry. Oglądając demko mam wrażenie ,że dostał bana ,za to ,że powiedział "ale nieogary". Moim zdaniem ban był nie słuszny. A co do prowokacji ,jeżeli była to taka z której na miejscu Piersciona bym się śmiał ,a nie banował. Pytałem się później przez mikrofon i na u@, dlaczego dostął bana, ale nie dostałem odpowiedzi. A co do Pierścionka również mi sie ludzie skarżą na serwerze tekstami typu. (Czemu on ma admina itp.) Moim zdaniem ostrzerzenie dla Pierscionka. Wtedy powinien się ogarnąć, uspokoić i powinno być w porządku. Pozdrawiam.
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115541 Napisano 27 Stycznia 2014 Proszę osoby z odpowiednią rangą o wyciągnięcie konsekwencji. Gdyby któryś ze świadków / adminów jaila chciał coś dodać, nie ma problemu. Resztę prosiłbym o powstrzymanie się od spamu.
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115548 Napisano 27 Stycznia 2014 Również byłem w tej sytuacji , bylem z NoToSru w CT i wszystko slyszalem. Zgadzam sie z Samurajem, nic dodać nic ująć. Co do obrazy to pierscionek troche nie potrzebnie powiedzial tych pare slow , moglby sie powstrzymac.
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115550 Napisano 27 Stycznia 2014 Pierścionek stracił uprawnienia administratora.
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115551 Napisano 27 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379731 Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
27 Sty
10
7 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie