Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga

gURna picza

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: ok. 18:00

Nick admina/gracza, który zawinił: PieRsciOnek

Dowody: Demko : http://speedy.sh/S73hg/jail-football.dem

Świadkowie: Gracze widoczni na demku.

Uzasadnienie: Administrator PieRsciOnek zbanował mnię za " OBRAZĘ ADMINA ". Nie wiem, za co on dostał adma. Z tego co wiem to admin powinien świecić przykładem. Nie mam demka ale ww. admin tak bardzo świecił wczoraj przykładem wyzywając gracza JB, że to masakra...

moim zdaniem demko moze cos swiadczy ale z drugiej strony trzeba zobaczyc na taka strone ze nie nagrywane jest od pocztku mapy i moze przed wlaczeniem demka moglo dojsc do sprowokowania... czekam na wypowiedzi ssijmarchewke, Samuraj, Boob i Warior czy doszlo do obrazy... czekam na wypowiedz tylko tych adminow czy ban byl sluszny... innych prosze o nie wypowiadanie sie....

Przepraszam za wtrącenie. Kiedy wbiłem na serwa Pierścionek pare rzeczy powiedział do tego gracza, fakt mogło dojść do sprowokowania ale admin powinien dawać przykłada i nie popadać w konflikty. Kiedy wbiliśmy na serwer to Pierścionek powiedział pare słów i skończył.

No dobra ,a więc zacznę od tego ,że byłem przy tym i mogę potwiedzić ,że Pierscionek lekko obrażał NoToSru. (Powiedział cyt."Masz głos jakbyś miał chu** w mordzie")

Właśnie wtedy powiedziałem ,że za takie coś może stracić admina.

Zgodze się również ,że lekko nadużywa admina. (Chodzi mi szczególnie ,że non-stop gada coś przez admin voica)

A ban dla Gurnej to tylko i wyłącznie jest potwierdzenie tego o czym pisze u góry.

Oglądając demko mam wrażenie ,że dostał bana ,za to ,że powiedział "ale nieogary".

Moim zdaniem ban był nie słuszny. A co do prowokacji ,jeżeli była to taka z której na miejscu Piersciona bym się śmiał ,a nie banował.

Pytałem się później przez mikrofon i na u@, dlaczego dostął bana, ale nie dostałem odpowiedzi.

A co do Pierścionka również mi sie ludzie skarżą na serwerze tekstami typu. (Czemu on ma admina itp.)

Moim zdaniem ostrzerzenie dla Pierscionka.

Wtedy powinien się ogarnąć, uspokoić i powinno być w porządku.

Pozdrawiam. ;)

Również byłem w tej sytuacji , bylem z NoToSru w CT i wszystko slyszalem. :P Zgadzam sie z Samurajem, nic dodać nic ująć. Co do obrazy to pierscionek troche nie potrzebnie powiedzial tych pare slow , moglby sie powstrzymac.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...