August Napisano 27 Stycznia 2014 #115296 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: berpet Godzina, data zdarzenia: 10:50 27-01-2014 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:29765425 Uzasadnienie: 20 sekund do wybuchu paki, zostało dwóch CT, którzy właśnie weszli górnego trupa, a Paulinka pisze im na y@ "do paki". Ja rozumiem, że dla niego 10 sekund w tą czy w tamtą to jeden frag, ale bez przesady. po zakończeniu rundy napisałem mu: *DEAD* berpet : toc sa kurwa obok paki *DEAD* berpet : nie sraj sie tak Za co dostałem slay'a na początku rundy Co mnie zdenerwowało(jak i każdego by zdenerwowało), więc napisałem "Paulinka gowno" za co dostałem banika na 3h Za coś takiego jest max kick, a nie ban na 3h [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Chyba Ty. Obraza.' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:29765425' [AMXBans] Your IP: '83.31.192.197' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 27 Stycznia 2014 #115301 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ban jak najbardziej słuszny obraziłeś i nie ważne jak to zależy od admina na ile Ci da bana za taką obrazę. Ostrzeżenie typu slay było... Zwykli użytkownicy nie mogą się wypowiadać w UBT. Upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Stycznia 2014 #115308 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Twoje zachowanie było jak najbardziej nie kulturalne, więc jak dla mnie ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115311 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Obraziłeś admina, nie rozumiem twojego odwołania. Jak dla mnie ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115324 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nad emocjami trzeba umieć panować. Jako opiekun adminów ODD2 nie widzę tutaj żadnego nadużycia ze strony admina. Już pierwszą wypowiedzią zaatakowałeś go bez żadnego powodu. Aby panował porządek na serwerze, napinaczy internetowych trzeba trzymać krótko. PAULINKA:* nad wszystkim panuje i ma moje poparcie. Chyba wszystko zostało już napisane, gdyby odpowiednie osoby zainteresowały się tematem i chciały coś dodać, zostanie on ponownie otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 27 Stycznia 2014 #115325 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi