Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115283 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nick: Morderca. Wiek:18 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre byłem administratorem serwera cs2you.pl Znajomość AMXX (W skali 1-10):10/10 Staż w CS-sie: Bardzo dużo. Steam / NonSteam: Non steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...d&Search=Search Dlaczego TY .!: chcę aby była miła atmosfera i porządek na serwerze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 h Kontakt: gg 41644244 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2014 #115300 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jestem na Nie - 1 h dziennie około grasz - umiesz pisac pluginy 10/10 amx? - 1 post odrazu piszesz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Stycznia 2014 #115302 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jestem na ogromne NIE, ledwo na serwer wszedłeś, jesteś kompletnie nowy do tego reklamujesz inną serwerownie i nie chce mi się wierzyć, że ogarniasz 10/10 amx .. Nie masz steama ... Ogólnie proszę o zamknięcie podania, ponieważ gracz nie spełnia wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Stycznia 2014 #115315 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nie wiem czemu podałeś gametrackera do MikeWeeda jak godziny musisz mieć na nicku, który ma dostać prawa. Po za tym nie masz steama Przykro mi ale nie spełniasz warunków przez co podanie zostaje odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 27 Stycznia 2014 #115316 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi