Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114763 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nick: bobek759 Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, miałem dużo okresów próbnych, jak i stażu bycia administratorem / adminem i dawałem dużo sobie rady i spełniałem wszystkie warunki. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 7-6 lat. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: mam 28 godzin, ale dobiję dużo! więcej. Dlaczego TY .!: Chciałbym, pomagać na serverze jak i tutaj, na forum. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 15 - 12 - 8 - 22 - 24 - 1 w nocy - 5 rano ;c Kontakt: GG / PW / Skype / Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Stycznia 2014 #114778 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Daj link z gametracker ponieważ nie wykrywa Twojego nicku. Póki nie ma 30h (ja widze 0 minut) podanie powinno być zamknięte. Podrzuć mi link i może zmienię zdanie, na chwilę obecną na nie. Edit, dół Ten GT należy do admina Chomika a nie do Ciebie, myślę że próbujesz nas oszukać a to skreśla Cie z możliwości bycia adminem. Nabijasz bez sensowne posty. Stanowcze Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114779 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nick: bobek759 Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, miałem dużo okresów próbnych, jak i stażu bycia administratorem / adminem i dawałem dużo sobie rady i spełniałem wszystkie warunki. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 7-6 lat. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: mam 28 godzin, ale dobiję dużo! więcej. Dlaczego TY .!: Chciałbym, pomagać na serverze jak i tutaj, na forum. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 15 - 12 - 8 - 22 - 24 - 1 w nocy - 5 rano ;c Kontakt: GG / PW / Skype / Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Opalony Napisano 25 Stycznia 2014 #114787 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 nie widziałem cie jak gram na servie a grywam często więc jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114788 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Po pierwsze to daj link do GT. Pozatym NIGDY nie widziałem Cie na serwie, chyba że gramy w innych godzinach, to przepraszam. Dochodzi to tego jeszcze bezsensowne nabijanie postów. Czyli na NIE. @Adminów jest i tak za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114790 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 na nie Nigdy nie widziałem cię na serwie PS daj link do Gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Stycznia 2014 #114816 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Brak linku do GT + Sprawdzałem i nie masz nawet jeden godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Stycznia 2014 #114817 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi