Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie .

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: bobek759

Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, miałem dużo okresów próbnych, jak i stażu bycia administratorem / adminem i dawałem dużo sobie rady i spełniałem wszystkie warunki.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10

Staż w CS-sie: 7-6 lat.

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: mam 28 godzin, ale dobiję dużo! więcej.

Dlaczego TY .!: Chciałbym, pomagać na serverze jak i tutaj, na forum.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 15 - 12 - 8 - 22 - 24 - 1 w nocy - 5 rano ;c

Kontakt: GG / PW / Skype / Steam.

Daj link z gametracker ponieważ nie wykrywa Twojego nicku. Póki nie ma 30h (ja widze 0 minut) podanie powinno być zamknięte. Podrzuć mi link i może zmienię zdanie, na chwilę obecną na nie. 

Edit, dół 

Ten GT należy do admina Chomika a nie do Ciebie, myślę że próbujesz nas oszukać a to skreśla Cie z możliwości bycia adminem. 

Nabijasz bez sensowne posty. Stanowcze Nie.

Nick: bobek759

Doświadczenie (w byciu adminem): Duże, miałem dużo okresów próbnych, jak i stażu bycia administratorem / adminem i dawałem dużo sobie rady i spełniałem wszystkie warunki.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10

Staż w CS-sie: 7-6 lat.

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: mam 28 godzin, ale dobiję dużo! więcej.

Dlaczego TY .!: Chciałbym, pomagać na serverze jak i tutaj, na forum.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 15 - 12 - 8 - 22 - 24 - 1 w nocy - 5 rano ;c

Kontakt: GG / PW / Skype / Steam.

Po pierwsze to daj link do GT. Pozatym NIGDY nie widziałem Cie na serwie, chyba że gramy w innych godzinach, to przepraszam. Dochodzi to tego jeszcze bezsensowne nabijanie postów. Czyli na NIE.

@Adminów jest i tak za dużo.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...