Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie ascxw

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ascxw

Doświadczenie (w byciu adminem): wiele serwerów only DD2, przeważnie na takich gram i z łatwością przychodzi mi rozróżnić kogoś, kto nieczysto gra

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: Steam od 2008, lecz były przerwy w grze

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/ascxw/80.72.43.106:27027/

Dlaczego Ty: jak już pisałem wyżej posiadam duże doświadczenie, zauważyłem, że na serwerze coraz rzadziej wchodzą admini i coś robią i nie można spokojnie zagrać, bo jakiś pajac wchodzi odpalony, stąd moje podanie. Myślę, że spełnię się w tej funkcji bardzo dobrze i wszyscy będą zadowoleni, ponieważ na serwerze gram sporo czasu, gracze mnie znają, jedni pewnie lubią, drudzy troche mniej, ale na admina raczej się nadaje, dodatkowym plusem jest to, że jestem o różnych porach, czasem w nocy, czasem w godzinach popołudniowych, zależy od pracy i zmiany :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5h, różnie

Kontakt: GG: 39883431 steam: damian1928

Na TAK :)

Ogarniasz i często jesteś. A admini nie są rzadziej, po prostu jak jest jeden admin na servie to nie jest w stanie w 5 min wszystkiego ogarnąć, po drugie każdy wie, że mało jest osób z administracji które mogą być na servie od 8 rano, bo po południu myślę, że nie można narzekać na brak admina... Ale myślę, że pomoc się zawsze przyda :D

Na TAK :)

Ogarniasz i często jesteś. A admini nie są rzadziej, po prostu jak jest jeden admin na servie to nie jest w stanie w 5 min wszystkiego ogarnąć, po drugie każdy wie, że mało jest osób z administracji które mogą być na servie od 8 rano, bo po południu myślę, że nie można narzekać na brak admina... Ale myślę, że pomoc się zawsze przyda :D

Na tak - dużo gra - steam - aktywny  a jedyny minus to posty ale to się da nadrobić

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...