Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #113058 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Nick: ascxw Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): wiele serwerów only DD2, przeważnie na takich gram i z łatwością przychodzi mi rozróżnić kogoś, kto nieczysto gra Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Steam od 2008, lecz były przerwy w grze Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/ascxw/80.72.43.106:27027/ Dlaczego Ty: jak już pisałem wyżej posiadam duże doświadczenie, zauważyłem, że na serwerze coraz rzadziej wchodzą admini i coś robią i nie można spokojnie zagrać, bo jakiś pajac wchodzi odpalony, stąd moje podanie. Myślę, że spełnię się w tej funkcji bardzo dobrze i wszyscy będą zadowoleni, ponieważ na serwerze gram sporo czasu, gracze mnie znają, jedni pewnie lubią, drudzy troche mniej, ale na admina raczej się nadaje, dodatkowym plusem jest to, że jestem o różnych porach, czasem w nocy, czasem w godzinach popołudniowych, zależy od pracy i zmiany Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5h, różnie Kontakt: GG: 39883431 steam: damian1928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 25 Stycznia 2014 #114696 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 TAK! Ogarnięty, miły, kulturalny. Nadaje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 25 Stycznia 2014 #114698 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Na nie! Lama jakich mało. A tak serio to oczywiście, że na tak. Dużo gra, nie spina (przynajmniej przy mnie się nie zdarzało), doświadczenie ma więc na pewno ogarnie tą posadkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114699 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 tak, sam go pytałem kiedy to zrobi Aktywny Klutura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114842 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Na TAK Ogarniasz i często jesteś. A admini nie są rzadziej, po prostu jak jest jeden admin na servie to nie jest w stanie w 5 min wszystkiego ogarnąć, po drugie każdy wie, że mało jest osób z administracji które mogą być na servie od 8 rano, bo po południu myślę, że nie można narzekać na brak admina... Ale myślę, że pomoc się zawsze przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 25 Stycznia 2014 #114851 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 TAK! -Wiek -Dobrze gra -Dużo gra -Steam Jedyny minus to trochę mało na forum .Ale na pewno poprawi ,jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114853 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Na TAK Ogarniasz i często jesteś. A admini nie są rzadziej, po prostu jak jest jeden admin na servie to nie jest w stanie w 5 min wszystkiego ogarnąć, po drugie każdy wie, że mało jest osób z administracji które mogą być na servie od 8 rano, bo po południu myślę, że nie można narzekać na brak admina... Ale myślę, że pomoc się zawsze przyda Na tak - dużo gra - steam - aktywny a jedyny minus to posty ale to się da nadrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114870 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 fakt postów mało, do nadrobienia, dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 26 Stycznia 2014 #114893 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Jestem na tak Kolega sporo gra i ogarnia więc można dać mu szanse. Tylko popraw te forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115002 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Na tak: + widuje go na serwerze. + ogarnia + steam Maly minusik : - popraw aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2014 #115072 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Yess Na tak: + widuje go na serwerze. + ogarnia + steam Maly minusik : - popraw aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 26 Stycznia 2014 #115094 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Jestem na TAK: -Aktywny -Miły -Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2014 #115096 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi