Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2014 #114185 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam. Jestem za takim czymś aby na forum wgrać muzykę, rozchodzi mi się o to że jak na forum się będzie wchodzić to muzyka automatycznie będzie grała a jak ktoś by nie chciał to po prawej stronie jak by było dodane to by sobie off zrobił. Oczywiście muzyka online z internetu, która gra online jakiś Dj. Mam strony z Dj które grają online, jak by się H@ zgodził to bym mu wysłał na PW lub GG ;]. Dziękuje za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Stycznia 2014 #114187 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Kiedyś było coś takiego. Nie wypaliło, ponieważ odświeżając/otwierając nowy temat, radio się wyłączało. Wydaje mi się to zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Stycznia 2014 #114188 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi