Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113495 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Nick: Czapla ;** Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem) : Prowadzenie "serwerowni" z znajomym (tylko 3 serwery). Było to z 4 lata temu .. Ale myślę, że doświadczenia nabyłem wystarczająco dużo i wiem z czym Admin się wiąże i jakie jest jego zadanie, jak i odpowiedzialnoś ć. Znajomość AMXX (W skali 1-10) : Myślę, że 8 to dobra ocena . Staż w CS-sie: Steam 2k9 + około 1,5 roku NS'owania Steam / NonSteam : Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: >>> Czapla ;** <<< Dlaczego TY .!: Często gram w godzinach Wieczorno-Nocnych, zależy od zmęczenia. W tych godzinach także widzę osoby, które perfidnie się odpalają i gra staje się irytująca. Nie zawsze w tych godzinach ktoś gra, więc uważam, że bardzo bym się Wam nadał . Osób odpalone na pewno odpadną, gdybym był Adminem, a co za tym idzie przyjemniejsza gra i więcej ludzi na Serwerze ? Kultura była by pilnowana ciągle na mojej "szychcie" . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz policzyłem z dwóch ostatnmich tygodni z Steam i wyszło 2,5H dziennie. Kontakt: GG / FB / Steam Czekam na Wasz werdykt i opinie. Pozdrawiam, Tomaszz. a'ka Czapla ;**. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113513 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jestem neutral +steam +wiek -konto do podania -brak przegranych 30h na serwerze Pograj trochę daj się poznać i nadrób forum a będę na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 21 Stycznia 2014 #113557 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 14 godzin przegranych to trochę mało. Dograj godzinki wymagane i wtedy złóż to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113558 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jestem na neutral nie masz 30h plusem jest to, że masz Steama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113571 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam Fakt faktem ma około 14h, i konto też ledwie założone, jednakże: - Widuję go praktycznie codziennie wieczorem - Udziela się na mikro (na TEMAT - czyt. daje info itp) - Pomaga na u@ w łapaniu odpalonych - Nie oskarża kogoś kto go zabije, raczej chłop stara się pierw sprawdzić kogoś, niż od razu pisać "cziter, cziter" <-- to moje osobiste wrażenie - Jest miły i kulturalny, czasami nie zdążę kogoś upomnieć, bo on to zrobi przez mikro To tyle, nie chce na siłę więcej szukać pozytywnych odpowiedzi, bo to mija się z celem, jak ma być przyjęty to będzie. Podsumowując: W moich oczach ma więcej plusów niż minusów, dlatego dam mu szanse na "TAK". Przyznajcie admini FFA nie ma nas bardzo dużo i przydałby się ktoś w nocnych godzinach, a chłop ma doświadczenie. A 30h godzin na serwerze z pewnością dobije do końca tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 21 Stycznia 2014 #113661 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 jestem na nie, zasady to zasady. Forum = brak aktywności jakiejkolwiek na forum też będziesz, nie wiadomo jak u Ciebie z kulturą etc brak godzin, to są podstawy. Kiedy ja dostawałem tutaj admina a raczej składalem podanie o niego i brakowalo mi 9 godzin tez mi odrzucono, bo zasady, wiec zasady. Dobij godziny, ogarnij forum, wrzuc jakiegos czitera i bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113741 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Forum, brak aktywności. Owszem, ale czy tak komuś umilę grę? Tak będę pilnował porządku robiąc jakiegoś off-topa, żeby nabić "jakiegoś posta"? Nie o to tutaj chodzi, ale zaglądać na forum napewno będę i jeśli moja wiedza komuś będzie potrzebna w jakiś sposób i będę znał odpowiedź na pytanie napewno się udzielę. Na pytania do mojej osoby też będę odpowiadał. ,,wrzuc jakiegos czitera" <-- Wrzucać? Nie lepiej odrazu zrobić SS'y i zbanować? (Narazie zawołać kogoś, niestety) Fakt, nie mam godzin zrobionych, ale spokojnie to się zrobi na dniach. Moja kultura? Myślę, że osoby które ze mną grały wiedzą jaka jest. ,,Jest miły i kulturalny, czasami nie zdążę kogoś upomnieć, bo on to zrobi przez mikro" Link do GameTracker'a dodany /Podanie poprawione. Pozdrawiam, Tomaszz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113817 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Adminów na FFA jest niestety mało i potrzeba świeżej krwi. Witam na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113818 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi