Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113495 Napisano 21 Stycznia 2014 Nick: Czapla ;** Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem) : Prowadzenie "serwerowni" z znajomym (tylko 3 serwery). Było to z 4 lata temu .. Ale myślę, że doświadczenia nabyłem wystarczająco dużo i wiem z czym Admin się wiąże i jakie jest jego zadanie, jak i odpowiedzialnoś ć. Znajomość AMXX (W skali 1-10) : Myślę, że 8 to dobra ocena . Staż w CS-sie: Steam 2k9 + około 1,5 roku NS'owania Steam / NonSteam : Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: >>> Czapla ;** <<< Dlaczego TY .!: Często gram w godzinach Wieczorno-Nocnych, zależy od zmęczenia. W tych godzinach także widzę osoby, które perfidnie się odpalają i gra staje się irytująca. Nie zawsze w tych godzinach ktoś gra, więc uważam, że bardzo bym się Wam nadał . Osób odpalone na pewno odpadną, gdybym był Adminem, a co za tym idzie przyjemniejsza gra i więcej ludzi na Serwerze ? Kultura była by pilnowana ciągle na mojej "szychcie" . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz policzyłem z dwóch ostatnmich tygodni z Steam i wyszło 2,5H dziennie. Kontakt: GG / FB / Steam Czekam na Wasz werdykt i opinie. Pozdrawiam, Tomaszz. a'ka Czapla ;**.
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113513 Napisano 21 Stycznia 2014 Jestem neutral +steam +wiek -konto do podania -brak przegranych 30h na serwerze Pograj trochę daj się poznać i nadrób forum a będę na Tak
POLAND. Napisano 21 Stycznia 2014 #113557 Napisano 21 Stycznia 2014 14 godzin przegranych to trochę mało. Dograj godzinki wymagane i wtedy złóż to podanie.
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113558 Napisano 21 Stycznia 2014 Jestem na neutral nie masz 30h plusem jest to, że masz Steama.
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113571 Napisano 21 Stycznia 2014 Witam Fakt faktem ma około 14h, i konto też ledwie założone, jednakże: - Widuję go praktycznie codziennie wieczorem - Udziela się na mikro (na TEMAT - czyt. daje info itp) - Pomaga na u@ w łapaniu odpalonych - Nie oskarża kogoś kto go zabije, raczej chłop stara się pierw sprawdzić kogoś, niż od razu pisać "cziter, cziter" <-- to moje osobiste wrażenie - Jest miły i kulturalny, czasami nie zdążę kogoś upomnieć, bo on to zrobi przez mikro To tyle, nie chce na siłę więcej szukać pozytywnych odpowiedzi, bo to mija się z celem, jak ma być przyjęty to będzie. Podsumowując: W moich oczach ma więcej plusów niż minusów, dlatego dam mu szanse na "TAK". Przyznajcie admini FFA nie ma nas bardzo dużo i przydałby się ktoś w nocnych godzinach, a chłop ma doświadczenie. A 30h godzin na serwerze z pewnością dobije do końca tygodnia.
leeeeebo? Napisano 21 Stycznia 2014 #113661 Napisano 21 Stycznia 2014 jestem na nie, zasady to zasady. Forum = brak aktywności jakiejkolwiek na forum też będziesz, nie wiadomo jak u Ciebie z kulturą etc brak godzin, to są podstawy. Kiedy ja dostawałem tutaj admina a raczej składalem podanie o niego i brakowalo mi 9 godzin tez mi odrzucono, bo zasady, wiec zasady. Dobij godziny, ogarnij forum, wrzuc jakiegos czitera i bede na tak
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113741 Napisano 22 Stycznia 2014 Forum, brak aktywności. Owszem, ale czy tak komuś umilę grę? Tak będę pilnował porządku robiąc jakiegoś off-topa, żeby nabić "jakiegoś posta"? Nie o to tutaj chodzi, ale zaglądać na forum napewno będę i jeśli moja wiedza komuś będzie potrzebna w jakiś sposób i będę znał odpowiedź na pytanie napewno się udzielę. Na pytania do mojej osoby też będę odpowiadał. ,,wrzuc jakiegos czitera" <-- Wrzucać? Nie lepiej odrazu zrobić SS'y i zbanować? (Narazie zawołać kogoś, niestety) Fakt, nie mam godzin zrobionych, ale spokojnie to się zrobi na dniach. Moja kultura? Myślę, że osoby które ze mną grały wiedzą jaka jest. ,,Jest miły i kulturalny, czasami nie zdążę kogoś upomnieć, bo on to zrobi przez mikro" Link do GameTracker'a dodany /Podanie poprawione. Pozdrawiam, Tomaszz.
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113817 Napisano 22 Stycznia 2014 Adminów na FFA jest niestety mało i potrzeba świeżej krwi. Witam na pokładzie.
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113818 Napisano 22 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
21 Sty
6
22 Sty
3
Najaktywniejsi w tym temacie
leeeeebo? 1 post
POLAND. 1 post