BadBoy Napisano 21 Stycznia 2014 #113481 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Nick:BadBoy[THC] Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć spore . W sumie na pewno mnie jeszcze pamiętacie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: Ponad 7 lat Steam / NonSteam: Steam 0:0:52056063 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Teraz nie mam w ogóle ale wcześniej prawie 300 h. Dlaczego TY .!: Posiadałem tutaj admina przez długi okres czasu i myślę że bardzo dobrze wykonywałem swoją pracę .. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h Kontakt: Steam: BadBoy Multi-Head.pl Dopiszę jeszcze coś od siebie, bo później nie wolno się wypowiadać w swoim podaniu .. Straciłem tutaj posadę admina przez brak aktywności spowodowanej odbyciem kary w ZK .. Jednym słowem byłem odcięty od świata Myślę że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113662 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jestem na Tak Ma przegranych wiele godzin na serwerze Adminem już był i się sprawdzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2014 #113870 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Nie znam Cię osobiście - daj się poznać nowym Adminom, graczom z serwera i wtedy złóż podanie. PS : Dobij te 5 godzinek do 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 25 Stycznia 2014 #114594 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Otwieram, gracz dobił 30h. Był kiedyś adminem i dobrze się spisywał. Nie mam żadnych przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 25 Stycznia 2014 Autor #114598 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Dzięki Badek .. Gdybym nie musiał odbyć kary na pewno bym nie stracił posady .. A co do godzin to 250 mam przegrane na pewno .. ( przed problemami z siecią ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114603 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jestem na tak bardzo dobrze adminował wymagania spełnia Duże TAK TAK TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 25 Stycznia 2014 #114611 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ja również na tak. Często widziany na serwie, co do kultury nie mam nic do zarzucenia, miał kiedyś tu admina więc nie będzie miał problemu z ogarnięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114720 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Pomijając fakt, że niekiedy siedzi nas po 5 adminów To jestem na TAK Znam gracza, jako serwerowy 'nou lajf' (bo ja siedzę prawie 24/7 heheh ) mogę powiedzieć, że naprawdę często go widuje i zawsze zachowuje kulturę , gra na poziomie i zgłasza ewentualnych cziterów na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114827 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ja osobiście jestem na nie, dzisiaj, gdy graliśmy na mapie chyba de_dust2 non stop mnie zabijałeś, więc się wkurzyłem i musiałem wyłączyć cs i pójść zapalić ! Widzisz przez Ciebie psuję się od środka ! hehe, na tak, często widzę oraz informuje bardzo dużo na admin chat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2014 #114841 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi