Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113412 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 31 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kinga |WM [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 212.87.246.21 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Dostałam ss a wątku jest napisane UB. lub BEZ UB. i co mam robic wchodze i widzę świetną wiadomość , dostałam przepięknego bana ;** Jak zaraz nie będzie to wyjaśnione to kończę z tym, bo mam tego dosyć... Tyle co ja inwestuję w waszą sieć , promuję ją na innych serwerach, wrzucam codziennie te badziewne ss , a wy mi takie bany dajecie? O nie nie... http://multi-head.pl/topic/20704-ogarnijcie-si%C4%99-co-wy-do-mnie-macie-co-ja-wam-zrobi%C5%82am/ Proszę o UB. ;\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113415 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Zaczekamy, aż admin banujący przedstawi demko. Old ma na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113416 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja i koledzy z ubteam po sprawdzeniu demek orzekliśmy, iż grasz nie czysto i masz bota. Nie interesuje mnie nic więcej. Opiekun UBteam również stwierdził, że wspomagasz się programem " Skrypt CFG auto namierzania" Narazie. http://speedy.sh/Mvy7A/Pulpit.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113419 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Poczekamy na opinie 777. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113420 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Otwieram. Old prosze nie wypowiadaj się za wszystkich tak? Nie przypominam sobie bym demko oglądał ani nie przypominam sobie bym widział wypowiedź 7 na ten temat, więc....nie decyduj za wszystkich. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113424 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Przepraszam , że w tym dziale , ale to dotyczy mnie , więc chyba mogę się wypowiedzieć . OLD szczerze to mi Cie troche szkoda , grałam z Tobą i wydawałeś się być OKE'Y, ale jak widać pozory mylą . Proszę o zamknięcie , bo nie zależy mi już na grze tutaj z takimi osobami , które mnie z przyczyn nie wiadomych "nienawidzą" i bardzo pragną aby opuściłą sieć. papa =( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 21 Stycznia 2014 #113427 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ja wam juz predzej przedstawialem demka , ale wy sie tylko smialiscie , wiec teraz macie twarde dowod. Teraz widac kto nie potrafi rozpoznac czita ,kieruje to do tych osob , ktore mi to zarzucaly . link tematu w ktorym sa demka http://multi-head.pl/topic/19487-jeszcze-jedne-ss-i-nie-gram-x/ tak bylo juz dawno temu. brawo old ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113428 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Gomez sądząc po tym co piszesz że szkoda ci niektórych osób... A mi szkoda tego że musiałem z tobą grać. Według mnie do udowodnienia tego że nie grasz nie czysto jest demko wrzucone przez hdsa http://multi-head.pl/topic/20704-ogarnijcie-si%C4%99-co-wy-do-mnie-macie-co-ja-wam-zrobi%C5%82am/ troche niżej, teraz UBT niech to sobie oglądnie, przedstawi swoją opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113431 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Obejrzałem wszystkie 3 demka. Powiedzcie mi, że żartujecie...szkoda mi słów, bo bym jeszcze napisał o kilka wyrazów za dużo. Tak więc odnosząc się do demek...tych od olda i tego co hapek zapodał... Gra czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113433 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Jako osoba jestem wporządku wobec każdego gracza na sieci, więc nie wciskaj mi tutaj, iż jest inaczej, a jako admina masz mnie prawo ocenic, więc jeżeli już to robisz to tak, aby było to fachowo, a nie ty strzeliłaś focha, czy tam strzeliłeś, bo coś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 21 Stycznia 2014 #113435 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Keymil obejrzyj moje demko jeszcze w innym temacie . Ja nie wierze w to co napisales . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113440 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Oglądałem kinga,kinga1 + te od olda + jeszcze jakieś miałem...+ sam kiedyś oglądałem jak gra na serwerze...na tym demku z cs_assault_mega, gra na słuch i na "logiczne myślenie" - zapewne najbardziej podejrzaną akcją wydaje się ostatnia z demka tj "wie, że tam koles z awp jest i strzela zanim wyjdzie" hmm.. od początku demka słychać jak gościu z awp stoi tam na górze i kaleczy grę strzelając miliard pocisków... Na moje oko dziewczyna umie włączyć myślenie w grze + lekkie umiejętności strzeleckie = ot całe haxy... Zdania nie zmianiam. Gra czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113441 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja niestety też zostałem zbanowany za nic... http://multi-head.pl/topic/20101-pro%C5%9Bba-o-rozpatrzenie-ub/?view=findpost&p=119099 http://multi-head.pl/topic/20115-pr0%C5%BAba-o-ub/?view=findpost&p=119219 TU banują goscie/dzieci którzy nie dają sobie rady na serwie wiec banują wszystkich pokoleji, podając te same powody... Gram od 2000 roku i jestem czysty. Uznali że mam modyfikowane zdjęcia... Ale jak się przegląda poradniki jak sprawdzić czy zdjęcia są modyfikowane to wszystko się zgadza. Ale oni i tak dalej twierdzą że sa modyfikowane.. Co jest kompletnym bezsensem i nie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113443 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Na assault mega gra czysto mówisz? Dobra to jak może nasłuchiwać gościa który stoi afk a ona go jeszcze po ścianie modelami namierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113445 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Nie odróżniasz zbieżności "latanie po modelu" z "kierowaniem postacią". Swoje zdanie wyraziłem nie chcę tu spamować 100 razy tego samego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 21 Stycznia 2014 #113446 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Maluje po scianach .. Widac czasami jak zerka na kolesi . I jak usprawiedliwisz akcje ze ona zawsze idziei tam gdzie ktos jest , biegnie do przodu jak jest czysto a jak ktos stoi w niedalej odleglosci to zwalnia i idzie po cichu zwroc na to uwage i pomysl logicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113454 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Każda osoba która lepiej gra jest uznawana za haxa - tak było jest i będzie. Dziewczyna gra z głową i wie co robi poruszając się, skradając, strzelając - nie idzie na żywioł, nie szuka mało komfortowych sytuacji - wszystko jest wypracowane i przemyślane a Wy robicie z niej nie wiadomo kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 21 Stycznia 2014 #113456 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Nie prawda kazda podejrzana osoba podlega dyskusji . Gra z glowa jasne . Czemu jej tak bronisz . NIe wierze w takie umiejetnosci bo osoba ktora potrafi grac inaczej sie porusza . I nie wierze tym bardziej ze to jest NON STEAM Non steam rozumiecie ? na takiej wersji mozna wszystko . Dziekuje nie chce juz spamowac w poscie . czekamy na wypowiedz innych ., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113458 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Robi się spam. Zamykam i poczekamy na 777. Dla mnie koleżanka jest czysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113483 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dajcie mi 2-3 h na obejrzenie demek Dobra obejrzałem i stwierdzam,że grasz nieczysto........... Masz za duże info co się dzieje na mapie zawsze .... fart? Za każdym razem wiesz gdzie jest przeciwnik nigdy się co do tego nie mylisz. A to że miałaś robione 100 ss o niczym nie świadczy , szkoda tylko że tak długo to trwało. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113529 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2014 #113528 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi