Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113002 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Podanie na admina Nick:Takake Wiek:19lat Doświadczenie (w byciu adminem): miałem swój prywatny serwer na mixy i takie tam rozgrywki z kumplami Znajomość AMXX (W skali 1-10): myślę że znam dość dobrze oceniam na 9 kwestia przypomnienia Staż w CS-sie:około 3-4 lata intensywnej gry Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=Takake&Search=Search Dlaczego TY .!: Chciałbym zostać tutaj adminem ponieważ spodobał mi się ten serwer i myślę grać tu dosyć długo przez ten czas chciałbym umilić wszystkim graczom swoim znajomym grę. Czasami na serwerze jest strasznie, widząc rano jak jakiś gracz się odpala dostaje nerwicy. Nie raz widziałem jak gracze wychodzą z serwera i to tylko przez jakiegoś czita. Myślę, że przydałby się wam ktoś taki jak ja w administracji. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3 godziny Kontakt: Steam Takake , forum priv. Czekam na odpowiedź z niecierpliwością Takake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113006 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Narazie jestem neutral nie masz nawet 10h plusem jest to, że masz Steama i 17 lat jak dobijesz minimum do 20h będe na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Stycznia 2014 #113010 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Grasz z nami ledwie dwa tygodnie. W kryteriach masz zaznaczone minimum czasu spędzonego na serwerze - 30h. Ty masz niecałe 9. Pospieszyłeś się z tym podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Znam Takake z innej serwerowni i gwarantuje że warto dać mu admina . Sporo czasu poświęca grze w csa a fakt faktem adminów brakuje na ffa, szczególnie rano :/ pozdrawiam crisse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jestem na TAK. Takake ogarniety jest, i ogarnie tez admina. a co do godzin przegranych na serwie to zawsze moze pomlucic wiecej :> admin sie przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113014 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Nie spełniasz podstawowych wymagań. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113028 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Jestem na tak. Takake jest spoko i ogarnia adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 20 Stycznia 2014 #113036 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Steam jest obowiązkowy więc to, że go posiada to jest podstawa do złożenia podania. Jestem na nie. Dobij godzinki i wtedy złóż ponownie podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113118 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Zamykam Jak dobijesz godzinki to napisz do moderatorów i podanie zostanie otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2014 #113119 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi