Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]EnZO.!?..............

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:EnZo.!?

Doświadczenie (w byciu adminem):Pełnie Już funkcje Admina.To wydaje mi sie ze Dobre

Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-9

Staż w CS-sie:4/5 lat.

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/EnZo.%21%3F/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!:Chciałbym pomóc graczą jak i administracji na COD 800lvl, zdarza się, że ktoś odpalony wejdzie , wtedy nie ma adminów, więc mógłbym temu zapobiec jeśli dostanę szanse     :D

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3/4/5h

Wszystko niby jest dopięte, nawet godziny dobite ale czy jesteś świadom tego, że MULTI-ADMIN jest płatny?

Oraz czy jesteś świadom faktu, że teraz czas będziesz musiał dzielić na dwa servery?

Jeżeli jesteś świadom to masz moje poparcie, jeżeli nie jesteś świadom to nie.

Więc jak?

Jako administrator na CoDzie 200lvl nie sprawia żadnych problemów, wręcz przeciwnie. Wywiązuje się z obowiązków, zna regulamin, jest już trochę administratorem i wie co robi. Przyda się Wam ktoś taki :) Jestem na tak i dajcie Mu szansę :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...