Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112593 Napisano 19 Stycznia 2014 Data i godzina: Dzisiejsza Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem. Dowody: HLTV Świadkowie: Po co świadkowie jeśli mam HLTV Uzasadnienie: Gracz o nicku WYODREBNIONY 4 rundy pod rząd bezpodstawnie oskarżał mnie o czity, pierwsze 3 rudny gdy pisał do mnie że "co tak słabo z wh ci idzie" "odpal" wyłącz to skill" "bot jesteś i nie ogarniasz bez wh" "z wh tylko umiesz" w 4 rundzie napisałem mu. "Jeśli masz jakiś problem, to wyjdz, parówo" Dostałem bana za kulturę na 30minut. Proszę o pouczenie albo i zdegradowanie admina za faworyzowanie graczy. Pozdrawiam skill.exe
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112622 Napisano 19 Stycznia 2014 Tak, wywalić admina za każdą skargę, a to hltv to gdzie ? Mam sobie sam poszukać ? Z tego co wiem to nie ma na dd2 hltv :>
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112659 Napisano 19 Stycznia 2014 Dostałeś bana za wulgarny język/obrażanie graczy. W ten konkretnej sytuacji byłem sam ( admini ) na serwerze i nie byłem w stanie ogarnąć wszyskich wiadomości jakie wysyłają gracze. Jeśli masz problemy że opanować emocje gdy ktoś Cie oskarża o granie na czitach, sugeruje odstawić cs'a Zawsze możesz zgłosić na u@ że ktoś Cie obraża. Możesz też zebrać dowody w postaci SS. Niestety obecnie HLTV nie funkcjonuje. Jeśli uważasz że ban jest niesłuszyny pisz odwołanie. Pozdrawiam Joe
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112697 Napisano 19 Stycznia 2014 Ban słuszny! Trzymaj emocje na wodzy, bo następnym razem może się to gorzej dla ciebie skończyć Dostałeś bana za wulgarny język/obrażanie graczy. W ten konkretnej sytuacji byłem sam ( admini ) na serwerze i nie byłem w stanie ogarnąć wszyskich wiadomości jakie wysyłają gracze. Nic dodać. temat zamykam.
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112698 Napisano 19 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379730 Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
19 Sty
5
7 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie
August 1 post
Popularne Dni
19 Sty 2014