Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]skarga na "?"

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: Dzisiejsza

Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem.

Dowody: HLTV

Świadkowie: Po co świadkowie jeśli mam HLTV

Uzasadnienie: Gracz o nicku WYODREBNIONY 4 rundy pod rząd bezpodstawnie oskarżał mnie o czity, pierwsze 3 rudny gdy pisał do mnie że "co tak słabo z wh ci idzie" "odpal" wyłącz to skill" "bot jesteś i nie ogarniasz bez wh" "z wh tylko umiesz" w 4 rundzie napisałem mu. "Jeśli masz jakiś problem, to wyjdz, parówo" Dostałem bana za kulturę na 30minut. Proszę o pouczenie albo i zdegradowanie admina za faworyzowanie graczy. 

Pozdrawiam skill.exe

Dostałeś bana za wulgarny język/obrażanie graczy.

W ten konkretnej sytuacji byłem sam ( admini ) na serwerze i nie byłem w stanie ogarnąć wszyskich wiadomości jakie wysyłają gracze.

Jeśli masz problemy że opanować emocje gdy ktoś Cie oskarża o granie na czitach, sugeruje odstawić cs'a

Zawsze możesz zgłosić na u@ że ktoś Cie obraża. Możesz też zebrać dowody w postaci SS. Niestety obecnie HLTV nie funkcjonuje.

Jeśli uważasz że ban jest niesłuszyny pisz odwołanie.

f0tu.jpg

Pozdrawiam

Joe

Ban słuszny! Trzymaj emocje na wodzy, bo następnym razem może się to gorzej dla ciebie skończyć

Dostałeś bana za wulgarny język/obrażanie graczy.

W ten konkretnej sytuacji byłem sam ( admini ) na serwerze i nie byłem w stanie ogarnąć wszyskich wiadomości jakie wysyłają gracze.

Nic dodać.

temat zamykam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...