Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112593 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Data i godzina: Dzisiejsza Nick admina/gracza, który zawinił: Nie wiem. Dowody: HLTV Świadkowie: Po co świadkowie jeśli mam HLTV Uzasadnienie: Gracz o nicku WYODREBNIONY 4 rundy pod rząd bezpodstawnie oskarżał mnie o czity, pierwsze 3 rudny gdy pisał do mnie że "co tak słabo z wh ci idzie" "odpal" wyłącz to skill" "bot jesteś i nie ogarniasz bez wh" "z wh tylko umiesz" w 4 rundzie napisałem mu. "Jeśli masz jakiś problem, to wyjdz, parówo" Dostałem bana za kulturę na 30minut. Proszę o pouczenie albo i zdegradowanie admina za faworyzowanie graczy. Pozdrawiam skill.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112622 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Tak, wywalić admina za każdą skargę, a to hltv to gdzie ? Mam sobie sam poszukać ? Z tego co wiem to nie ma na dd2 hltv :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112659 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dostałeś bana za wulgarny język/obrażanie graczy. W ten konkretnej sytuacji byłem sam ( admini ) na serwerze i nie byłem w stanie ogarnąć wszyskich wiadomości jakie wysyłają gracze. Jeśli masz problemy że opanować emocje gdy ktoś Cie oskarża o granie na czitach, sugeruje odstawić cs'a Zawsze możesz zgłosić na u@ że ktoś Cie obraża. Możesz też zebrać dowody w postaci SS. Niestety obecnie HLTV nie funkcjonuje. Jeśli uważasz że ban jest niesłuszyny pisz odwołanie. Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112697 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ban słuszny! Trzymaj emocje na wodzy, bo następnym razem może się to gorzej dla ciebie skończyć Dostałeś bana za wulgarny język/obrażanie graczy. W ten konkretnej sytuacji byłem sam ( admini ) na serwerze i nie byłem w stanie ogarnąć wszyskich wiadomości jakie wysyłają gracze. Nic dodać. temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112698 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379730 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi