Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112591 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam na wstępie pragnę zaznaczyć, iż piszę to podanie aby pomóc Administracji na serwerze FFA - bo nie ma co ukrywać roboty troszkę tam jest, a że nie pierwszy raz miałbym sprawować taką funkcję - mogę się przydać, mam jakiś tam dorobek doświadczenia jeśli chodzi o pilnowanie porządku na serwerze. Nick: dE.! Wiek: 20 Doświadczenie: Adminowanie na xxxxx , xxxxx , no i na samym początku mojej przygody z counter'em taka sieć xxxxxx coś takiego Znajomość AMX'a: 9/10 bo niektórych rzeczy nie pamiętam, ale to drobiazgi Wszystko mogę robić ręcznie - znam komendy. Staż: Początki na NS, od czasu 1.5 ... Aż do teraz z małymi przerwami - jak każdy. Platforma: Steam Czas dziennie: Różnie, aczkolwiek jakby wyliczyć średnią to tak z 3h dziennie.Zdarza się jak nie mam nic do roboty ciekawego, że i po 6-7 godzin gram jak 'nou lajf' Dlaczego ja? Napisałem o tym na wstępie.Myślę, że się po prostu przydam.Skoro i tak gram tu codziennie po pare godzin - i wołam na steamie adminów jeśli gra jakiś czit, w przypadku ewentualnego przyjęcia mojego podania - będę mógł interweniować od razu, bez ryzyka że czitek się spłoszy. Kontakt: Steam/Forum/[email protected]/ewentualnie do dyspozycji Administracji sieci - nr. na komórkę. Dziękuje za poświęcenie mi chwili uwagi i z niecierpliwością - czekam na werdykt, Piotrek @edit: To link do GT z serwa. Click. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112614 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jestem jak najbardziej na TAK, widuję Go często na serwerze i przyda się Nam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112629 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ja też jestem na tak ogarnia +steam +wiek - konto do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Stycznia 2014 #112705 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi