.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Stycznia 2014 #111818 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja nie wiem co się dzieje wogóle.... Gram sobie gram wpada Consek.... banuje cały serwer... Wczoraj tak samo no ja się pytam ile mozna wstawiać te ss-y bez jaj żebym co mape wstawiał ss-y..... Proszę o ub bo mi się nie chce kolejny raz szukać wklejać i tak dalej.... A adminów o ogar bo co ile można dostawać tego perma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111827 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 dokladnie ja mam ta sama sytuacje co jest grane ile razy mozna te ssy wstawiac 6 czy 7 raz to jest hora sytuacja ogarnijcie sobie ekipe a nie dajecie i rozdajecie adminy dzieciom jakims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Stycznia 2014 #111829 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Od kilku dni jakiś idiota banuje cały serwer, w weekend będziemy starać się wszystko opanować. Przepraszamy za utrudnienia i zapraszamy do gry. W razie problemów z wbiciem na serwer piszcie do mnie prywatną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 16 Stycznia 2014 #111830 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi