.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Stycznia 2014 #111817 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja nie wiem co się dzieje wogóle.... Gram sobie gram wpada Consek.... banuje cały serwer... Wczoraj tak samo no ja się pytam ile mozna wstawiać te ss-y bez jaj żebym co mape wstawiał ss-y..... Proszę o ub bo mi się nie chce kolejny raz szukać wklejać i tak dalej.... A adminów o ogar bo co ile można dostawać tego perma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 16 Stycznia 2014 #111835 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jeżeli dostajesz ss to masz je wrzucić a nie dyskutować że Ci się nie chce... Nie chce Ci się to nie wrzucaj, proste jak "ruchanie" ;D A piszesz "banuje cały serwer" może to znów włamy są, nie orientuje się bo nie gram ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 16 Stycznia 2014 #111863 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Te bany spowodowane są włamem. Pewnie dstaniesz ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111864 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Wyjaśnione: http://multi-head.pl/topic/20352-normalnie-pora%C5%BCka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111865 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 No chłopie to nie ja Cię zbanowałem. Po pierwsze nie mam uprawnień, po 2 admina miałem na nick'u El Gordo. To tak w celu wyjaśnienia, żeby nikt sobie źle o mnie nie pomyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111866 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi