Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111758 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Nick:Kinga | WM przedtem G0M3Z!K | WM Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłam adminem jeszcze 3 tygodnie temu , ale musiałam zrezygnować z powodu braku czasu. Adminowałam też na innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):Możecie się smiać , ale 10 Staż w CS-sie:5,5 latek z przerwami Steam / NonSteam: Nonsteam, przepraszam :C Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/Kinga%20%7C%20WM/80.72.40.110:27008/ przed resetem gm było więcej A jeszcze poprzedni nick, ale generalnie staram się być aktywna i cały wolny czas spędzać tutaj, ponadto w piątek zaczynają mi się ferie , więc... ;** Dlaczego TY .!:Chciałabym pomóc w utrzymaniu serwera, a głownie w ogarnięciu ostatnio coraz więcej czitów lata, a admini nie zawsze mają czas . Wiadomo ( mają też swoje życie ) Nie mam steam'a ponieważ sprzedałam, ale myślę , że to nie będzie chyba tak bardzo brane pod uwagę, bo nie to jest najważniejsze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-3 godzinki, ale teraz od piątku leci 24h Kontakt: gg , pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111759 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 NS adminem? W życiu. Przeczytaj najpierw wymagania i 2 wers "Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria.". Jak dla mnie to 1 pkt ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111760 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 bez steama adma nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111771 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 A ja ci dam szansę na Tak Tylko ten brak Steam'a to taki minusik mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111773 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Brak Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111774 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi