Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111308 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: nie grałem Godzina, data zdarzenia: ... Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 17862171 Uzasadnienie: Otóż wracam z pracy o godzinie 23:30, jem kolację, kąpię się, odpalam cs'a i serwer multi-head only dd2 i co? Małe zdziwienie, bo mam bana i nie wiem za co? Mógłby ktoś mi to wyjaśnić i odbanować? Być może ktoś wszedł pod nickiem "ascxww" czyli o jedno "w" więcej i uciekł ponieważ nie ma nawet powodu ani ip i admin zbanował po moim steam id, jeśli tak, proszę o unbana [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ascxww [AMXBans] Powod : ' ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 17862171 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 15 Stycznia 2014 #111310 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 demko nakręciłem jak jechałeś na wh było kilka akcji zaskakujących jak dla mnie po czym nakręciłem demko i dałem bana... niestety z powodu wyłączenia serwerów mało jest akcji z Twoim udziałem nie wiem czemu nie podało powodu ale nie wnikam w to... pamiętam Ciebie z wczoraj... ktoś napisał byś wył. a Ty odp że nie bo nie umiesz bez tego grać... http://speedy.sh/bt7cM/asccw.dem 15;11 - wchodzi na B nie rozgląda się po zabiciu jednego wychodząc z B też nie rozejrzał się za bardzo 19;40 - wchodzi do trupa górnego podchodząc do wejścia na Bnawet nie spojrzał czy nie ma 2giej osoby biegnącej do B celownik automatycznie nastawiony na kolesiu proszę o UBT o wypowiedzenie się i nikogo więcej. ( ostrzeżenia polecą jeśli ktoś wypowie się inny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111311 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ty tak na poważnie? Stary, katuje dd2 już jakiś czas i mam pewne doświadczenie, o wh napisałem z ironią, że nie mogę bez tego grać, sorry ale każdy głupi by się domyślił, że to specjalnie, bo irytuje mnie jak tacy goście płaczą ciągle. Co do 15:11, jak pewnie zauważyłeś zawsze dość szybko biegnę na bs'y, słyszałem gościa w oknie jak skanuje więc logiczne, że od razu wycelowałem, spojrzałem na bramę i nikogo, logiczne również jest to, że jeszcze nikt nie zdążył wbiec, a tymbardziej schować się po moim prawo za skrzyniami, bo po 1 albo bym widział, albo słyszał. Co do 19:40 o ile się nie mylę, na radarze widziałem, że moi tt wchodzą środkiem, na respa mojego też by nikt nie zdążył wbiec, także od razu patrzę na wyjście z B, zawsze tak robię, bo wydaje mi się, że stamtąd najczęściej wychodzą prawda? Moim zdaniem demko jest w 101% czyste i dość łatwo jest ocenić, ale poczekajmy na opinię "ekspertów" skoro Ci tak na tym zależy piona, widzimy się na dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111481 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dla mnie clear, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Stycznia 2014 #111482 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Również dla mnie czyste się wydaje, kilka akcji było dobrych ale to może taki opór, lecz nie jestem w 100% przekonany, że mógł grać czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111486 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja tam nie widze nic podejrzanego ta akcaj na 15:11min to jak dla mnie to norma ja zawsze sprawdzam czy tam nikt w tym oknie nie kampi wienc dla mnie czysty i ta akcaj 19:40 też dla mnie czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111498 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie zauważyłem nic podejrzanego na tym demku. Wszystkie zachowania rutynowe. Kojarzę kolegę z serwera i nie podpadł mi jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Stycznia 2014 #111502 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Hmm...moim zdaniem na tym demku nic nie ma. Pierwsza akcja, którą podałeś - wszystko słychać. Druga również bez podejrzeń. Nie możemy banować graczy za to, że biegną i się nie rozglądają. Na podstawie dwóch akcji też ciężko cokolwiek wywnioskować (nic innego nie przykuło mojej uwagi). Wydaje mi się, że pospieszyłeś się z tym banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111504 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Gracz dostaje UB. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111505 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi