Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111308 Napisano 14 Stycznia 2014 Twój nick podczas gry: nie grałem Godzina, data zdarzenia: ... Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 17862171 Uzasadnienie: Otóż wracam z pracy o godzinie 23:30, jem kolację, kąpię się, odpalam cs'a i serwer multi-head only dd2 i co? Małe zdziwienie, bo mam bana i nie wiem za co? Mógłby ktoś mi to wyjaśnić i odbanować? Być może ktoś wszedł pod nickiem "ascxww" czyli o jedno "w" więcej i uciekł ponieważ nie ma nawet powodu ani ip i admin zbanował po moim steam id, jeśli tak, proszę o unbana [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ascxww [AMXBans] Powod : ' ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 17862171 ' [AMXBans] Twoje IP : ' '
ProSatanek Napisano 15 Stycznia 2014 #111310 Napisano 15 Stycznia 2014 demko nakręciłem jak jechałeś na wh było kilka akcji zaskakujących jak dla mnie po czym nakręciłem demko i dałem bana... niestety z powodu wyłączenia serwerów mało jest akcji z Twoim udziałem nie wiem czemu nie podało powodu ale nie wnikam w to... pamiętam Ciebie z wczoraj... ktoś napisał byś wył. a Ty odp że nie bo nie umiesz bez tego grać... http://speedy.sh/bt7cM/asccw.dem 15;11 - wchodzi na B nie rozgląda się po zabiciu jednego wychodząc z B też nie rozejrzał się za bardzo 19;40 - wchodzi do trupa górnego podchodząc do wejścia na Bnawet nie spojrzał czy nie ma 2giej osoby biegnącej do B celownik automatycznie nastawiony na kolesiu proszę o UBT o wypowiedzenie się i nikogo więcej. ( ostrzeżenia polecą jeśli ktoś wypowie się inny)
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111311 Napisano 15 Stycznia 2014 Ty tak na poważnie? Stary, katuje dd2 już jakiś czas i mam pewne doświadczenie, o wh napisałem z ironią, że nie mogę bez tego grać, sorry ale każdy głupi by się domyślił, że to specjalnie, bo irytuje mnie jak tacy goście płaczą ciągle. Co do 15:11, jak pewnie zauważyłeś zawsze dość szybko biegnę na bs'y, słyszałem gościa w oknie jak skanuje więc logiczne, że od razu wycelowałem, spojrzałem na bramę i nikogo, logiczne również jest to, że jeszcze nikt nie zdążył wbiec, a tymbardziej schować się po moim prawo za skrzyniami, bo po 1 albo bym widział, albo słyszał. Co do 19:40 o ile się nie mylę, na radarze widziałem, że moi tt wchodzą środkiem, na respa mojego też by nikt nie zdążył wbiec, także od razu patrzę na wyjście z B, zawsze tak robię, bo wydaje mi się, że stamtąd najczęściej wychodzą prawda? Moim zdaniem demko jest w 101% czyste i dość łatwo jest ocenić, ale poczekajmy na opinię "ekspertów" skoro Ci tak na tym zależy piona, widzimy się na dd2
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111481 Napisano 15 Stycznia 2014 Dla mnie clear, ale mogę się mylić.
Chudy Napisano 15 Stycznia 2014 #111482 Napisano 15 Stycznia 2014 Również dla mnie czyste się wydaje, kilka akcji było dobrych ale to może taki opór, lecz nie jestem w 100% przekonany, że mógł grać czysto
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111486 Napisano 15 Stycznia 2014 Ja tam nie widze nic podejrzanego ta akcaj na 15:11min to jak dla mnie to norma ja zawsze sprawdzam czy tam nikt w tym oknie nie kampi wienc dla mnie czysty i ta akcaj 19:40 też dla mnie czysty
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111498 Napisano 15 Stycznia 2014 Nie zauważyłem nic podejrzanego na tym demku. Wszystkie zachowania rutynowe. Kojarzę kolegę z serwera i nie podpadł mi jeszcze.
n-ty dzien Napisano 15 Stycznia 2014 #111502 Napisano 15 Stycznia 2014 Hmm...moim zdaniem na tym demku nic nie ma. Pierwsza akcja, którą podałeś - wszystko słychać. Druga również bez podejrzeń. Nie możemy banować graczy za to, że biegną i się nie rozglądają. Na podstawie dwóch akcji też ciężko cokolwiek wywnioskować (nic innego nie przykuło mojej uwagi). Wydaje mi się, że pospieszyłeś się z tym banem.
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111505 Napisano 15 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
15 Sty
9
14 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 1 post