.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 14 Stycznia 2014 #111277 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Data i godzina: 14.01.14r. Nick admina/gracza, który zawinił: Enzo! Slp. asymilacja Dowody: są niżej Świadkowie: Enzo! co pokazuje wycinek z rozmowy STEAM Uzasadnienie: Proszę na dole jest pokazane jak Admin przyznaję się do tego że był zastraszany przez innego admina mowa ty o Slp. i graczu asymilacja żeby zrobili mi ss-y bo jak tego nie zrobią to napiszą na Enzo! skargę. .::Sniper::.: to teraz ja idę pisać skargę EnZo.!? Multi-Head.pl: okey okey ;p EnZo.!? Multi-Head.pl: NIE OGARNE SEERWA SAM KURWA ! .::Sniper::.: To po jakieg grzyba dajesz mi bana ? .::Sniper::.: bo dziecko jakieś płacze .::Sniper::.: że go zabijam i cie straszy ?? EnZo.!? Multi-Head.pl: poniewasz mialem skarge .::Sniper::.: na co ? .::Sniper::.: od kogo ? EnZo.!? Multi-Head.pl: pisz od slp .::Sniper::.: co od slp ? .::Sniper::.: co ci powiedział EnZo.!? Multi-Head.pl: on dal skarge i wiele innych graczy .::Sniper::.: na kogo ? EnZo.!? Multi-Head.pl: WOLf któwy polecial EnZo.!? Multi-Head.pl: i jakis 2 jeszcze .::Sniper::.: ale na kogo skarge na mnie ? EnZo.!? Multi-Head.pl: ALE NA ts3 i u/2 .::Sniper::.: Ale na kogo skarga??? Użytkownik EnZo.!? Multi-Head.pl gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć. .::Sniper::.: no pytam na kogo były te skargi??? EnZo.!? Multi-Head.pl: nie bede ci sie tłumaczyl masz ss`y i tyle ! EnZo.!? Multi-Head.pl: asymilacyjny tez dal skarge na @y EnZo.!? Multi-Head.pl: @u EnZo.!? Multi-Head.pl: JAK ZLOSZYSZ SKARGE WYSLIJ LINK Użytkownik EnZo.!? Multi-Head.pl gra w tej chwili w Counter-Strike. Kliknij, aby dołączyć. .::Sniper::.: NIe nie ja to inaczej sobie załatwie za niedługo polecą wszyscy admini coda tak że ja i pewne osoby mamy zbierać dla was punkty ja pokazuje co wy robicie ktoś to przekazuje do aquaxa .::Sniper::.: dlatego twoja rozmowa tu jest potwierdzeniem tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111280 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 To maja być dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 14 Stycznia 2014 #111296 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Widzę tylko, że Ty zastraszasz, że twierdząc że "polecą wszyscy admini Coda" Ty nie jesteś tutaj od tego, jak dla mnie to nie jest dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 14 Stycznia 2014 #111299 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Punkt ostrzeżeń za skargę bez dowodów + punkt ostrzeżeń za grożenie. Skargę zamykam, bez konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 14 Stycznia 2014 #111300 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi