Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111258 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 [align=center][/align] T radycyjnie wieczorową porą pragnę przedstawić Wam znaną i lubianą osobę z sieci Multi-Head.pl. Miły, pomocny i pracowity, to cechy które w skrócie mogą opisać mojego gościa. Gorąco zapraszam do lektury. - Witaj Nasz sieciowy celebryto. Powiedz Nam coś o sobie tak abyśmy się mogli domyślić o kim jest? Hej. Zacznę od przedstawienia się, jestem Patryk, mam 19 lat, mieszkam w małej miejscowości oddalonej od Szczecina ok. 100km aczkolwiek studiuję w Szczecinie. Interesuje się sportem ale najbardziej uwielbiam piłkę nożna, ten sport uprawiam od dobrych 10 lat, gram w IV lidze Zachodniopomorskiej na pozycji pomocnika. Dla tych co jeszcze nie wiedzą powiem, że moim bratem jest tutejszy Super Admin BounDer , który mnie ściągnął na tą sieć. - No no, bo zaraz braknie mi pytań jak tak będziesz opowiadał. Jakie masz aspiracje, pytam Cię o te życiowe jak i tutaj na sieci? Z pewnością tak jak każdy mam wiele aspiracji, tutaj na naszej sieci wydaje mi się, że to co mogłem i chciałem osiągnąć już osiągnąłem, teraz tylko pozostaje mi, godnie wywiązywać się z powierzonych mi zadań. Aspiracji życiowych mam wiele ale pozostawię je dla siebie, mogę jedynie powiedzieć, że chciałbym wiele osiągnąć w dziedzinie której uprawiam . Chyba tak jak każdy, mam w swoim życiu cele do których dążę. - Wiem także, że jesteś wielkim fanem piłki nożnej. Zdradź Nam jaki jest Twój ulubiony klub piłkarski i dlaczego? Oczywiście, pamiętam, że kiedyś moim ulubionym klubem był FC Liverpool ( za czasów Michaela Owen`a ), zmieniło się to po około 2 latach i od dobrych 10 lat w moim sercu tylko FC Barcelona. To wspaniała drużyna, uwielbiam ich styl gry, z piękną historią, tradycją, z wieloma sukcesami i wspaniałymi piłkarzami - Twój ulubiony zawodnik, nie mówię tutaj tylko o Barcelonie? David Villa były gracz Barcelony obecnie występujący w Atletico Madryt, jak dla mnie to gracz z ogromnym zapałem jak i wspaniałą techniką. - Myślisz żeby zrobić karierę piłkarza? Bardzo bym chciał, ciężko trenuję aby móc osiągnąć wszelkie sukcesy, nie zamierzam rezygnować z tego sportu i mam nadzieję, że nic mi nie pokrzyżuje moich planów. Mam nadzieje że ciężka praca przyniesie owoce w postaci mojego rozwoju i kariery piłkarskiej. - Czyli jednak nie tylko kibic ale i gracz. Interesujesz się innymi sportami? I nteresuje się ogólnie sportem, lubię także bardzo sporty zimowe, ale najwięcej czasu poświęcam piłce nożnej. - Powiesz Nam coś pozytywnego na temat swojego aktualnego miejsca zamieszkania? Moja miejscowość ma około 3tys. mieszkańców, skromne miasteczko, jest kilka miejsc które warto odwiedzić podobnie jak i wiele atrakcji, mimo, że małe miasteczko to i tak ciężko się tam nudzić. [align=center][/align] - Co najbardziej lubisz w swoim bracie a Naszym super administratorze. Jest strasznie upartym i nie do przegadania człowiekiem to jest jak dla mnie jego wadą, tak to nie mógłbym powiedzieć o nim złego słowa. - Chyba jakoś tam się dogadujecie? Biłeś kiedyś brata? Dogaduje się z nim bez większych problemów. "Dzień bez lepy, dzień stracony" Zawsze BounDerek dostanie po głowie. - Co myślisz o RastaMan?ie? Wspominam o nim bo z powodzeniem umilał Nam czas podczas wywiadu. Rasta to mały sknerusek, jedynie co potrafi to "rzucać sucharami" na ts3 Czasami wydaje mi się że żyje w innym Świecie. - Na koniec poproszę Cię o jakaś muzyczkę dla wszystkich czytających ten wywiad. Wrzuć to co lubisz albo masz z tym jakieś wspomnienia. [align=center] [/align] - Dzięki za wywiad. Życzę dalszych sukcesów w życiu. Również dziękuję. Pozdrawiam [align=right] [/align] [align=right]~OST~ [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111259 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ohhh.. Mój pupil Chudzielec Wywiad ładny, czytelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 14 Stycznia 2014 #111263 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Super wywiad! Bardzo mi się fajnie czytało Tak się składa, że szukałem ostatnio tego kawałeczka więc dzięki! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111265 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Chudy wariat.Dobry wywaiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111268 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Trochę za krótki moim zdaniem, ale za to konkretny Pytania jak najbardziej przemyślane i spójne. Jednak dla większości, którzy wiedzą, że Dawid jest bratem Chudego było oczywiste z kim jest wywiad, ale fajnie, że robicie takie zagadki . Co do odpowiedzi Chudego, bardzo fajnie się je czytało, rozwinął się jak mógł dzięki temu niektórzy mogli go lepiej poznać. Oczywiście życzę samych sukcesów w zdobywaniu swych celów życiowych, lecz musisz pamiętać, że sport to bardzo ryzykowny wybór i często kończy się różnymi kontuzjami itp. Mam mimo wszystko nadzieję, że Tobie się wszystko uda. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 14 Stycznia 2014 #111272 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Już miałem całą nogę w gipsie przez 4 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111273 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Będę musiał z Tobą przeprowadzić wywiad pani Zielona, może wtedy osiągnę perfekcję. Wywiad taki sobie w miarę, d... nie urywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 14 Stycznia 2014 #111274 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Spoko wywiad, fajnie się czytało, ale krótki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111276 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Wiesz ja jestem wybredna jak to kobieta i muszę zawsze mieć jakieś ale a Ty musisz przyjmować też słowa krytyki poza tym napisałam tylko, że trochę za krótki to chyba nie aż takie straszne? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 14 Stycznia 2014 #111278 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Bardzo fajny wywiad Miło się czytało . "... i od dobrych 10 lat w moim sercu tylko FC Barcelona..." <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Stycznia 2014 #111284 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Spoko spoko Fajnie się czyta i zaczynam się wciągać w lekturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Stycznia 2014 #111291 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Wciągnęło i za szybko się skończyło! A tym Flute już kompletnie rozbudziliście apetyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 15 Stycznia 2014 #111309 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ciężko trenujesz? Patryk, proszę Cię. Opierdzielasz się jak większość piłkarzyków 4 ligi Zachodniopomorskiej Poza tym, sam wiesz, że jakbyś mnie uderzył, musiałbyś zbierać zęby połamanymi palcami. To że jestem uparty jest wadą? No, może masz racje. Ale i tak tego nie zmienię. Nudny wywiad bo z nudnym użytkownikiem . <33 A ten numer to w smerfach znalazłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #109332 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jako że Szczecin się pojawił to aż musiałam tu zajrzeć. Pozytywny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Stycznia 2014 #111393 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Wywiad czytelny,dobrze się mi go czytało oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Stycznia 2014 #111630 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Wyindywidualizowany twoje wywiady mi sie bardzo podobają.Nie za długi nie za krótki jest w sam raz i bardzo czytelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lutego 2014 #119069 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi