Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie SAQ..

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:SAQ

Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo duże

Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10

Staż w CS-sie:4-6 lat troche już tego jest

Steam / NonSteam: steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:ttps://www.gametrac...2.43.106:27022/

Dlaczego TY .!:miałem wiele razy admina na servie zaczesto ich niewidze, a ja jestem czesto o porach gdy ich niema

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-6h zależy od dnia

Kontakt: GG-48071405

- zdecydowanie mało poświęcasz czasu na serwer.

- Nie przestrzegasz regulaminu.

Jestem na Nie.

mało czasu poswiecam na serwer?? jestem praktycznie codziennie, a co do regulaminu ?? ja nieprzestrzegam regulaminu ?? ani razu go niezłamałem jedynie jakiego bana dawno temu dostałem to za ping niemoja wina tylko mego komputera.

JA jestem na NIE! To fakt, że nie znasz regulaminu. A poza tym wiesz wgl. że się nie piszę pod swoim podaniem??? To raz, a dwa nie weim czy bys sobie poradził z ogarnięciem Admina.

Jestem na NIE, nie przekonuje mnie Twoja kandydatura, czasami byłem świadkiem nieznajomości regulaminu przez Ciebie.

tak, gdy zaczynalem na ty serwerze mialem problem z jednym podpunktem co do min w przejsciach gdyz jak mialem admina na innych cod-mod to tam dawalo sie bany za miny w przejsciach nawet gdy byly do ominiecia ale u was sie niedaje bana gdy sa one do ominiecia, ale juz od dawno ogarnełem regulamin i dokładnie kilka razy go przczytalem wiec ogar. A czy nieznajomośc jednego podpunktu to nieznajomośc calego regulaminu?

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...