Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na admina eAsy sKill#

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam na mapie zm_ice_attack2 . 

Podczas gdy admin eAsy sKill# zablokował mi wejście do kampy tzw. "IGLO" . Zaraziło mnie zmobie , więc ja zaraziłem eAsy sKill# . Gostek chyba nie wytrzymał napięcia w majtkach i zaczął się do mnie pluć.  napisałem na chacie słowo "morda" za co mnie zbanował .

Tutaj 2 Screenshoty.

Proszę żeby H@ zwrócił uwagę jakie dzieci dostają admina.

nr8d.jpg

klaw.jpg

Napisano

Po pierwsze skarga bez dokładnego wzoru,później gdy zostałeś już zarażony,to zaraziłeś mnie,po chwili ja chciałem wyjść a ty blokujesz wyjście zombi około 15 sek po czym napisałem do cb tą wiadomość,a ty odpowiedziałeś "walcie się i morda".  Więc dałem ci bana za obrazę admina i blokowanie zombie,a potwierdzi to każdy grający wówczas na serwie.

Z mojej strony dodam tyle że przyznaje się do tego że napisałem tą wiadomość,a ciebie kolego proszę zachowaj kulturę na przyszłość :)

Napisano

dvdx95 dlaczego nie pokazałeś również tego co Ty napisałeś?

Zachowanie admina żenujące, admin powinien dawać przykład a nie rzucać takimi bluzgami na prawo i lewo, straszenie banem też nie powinno wchodzić w grę, co nie zmienia faktu, że ban mógł być słuszny, być może opiekun powinien pouczyć admina po jego zachowaniu aby unikać dalszych takich skarg. Zamykam, obie osoby ponoszą winę w tej sytuacji a dvdx95 już chyba nie znajdzie tego co on napisał.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...