Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110252 Napisano 11 Stycznia 2014 Witam na mapie zm_ice_attack2 . Podczas gdy admin eAsy sKill# zablokował mi wejście do kampy tzw. "IGLO" . Zaraziło mnie zmobie , więc ja zaraziłem eAsy sKill# . Gostek chyba nie wytrzymał napięcia w majtkach i zaczął się do mnie pluć. napisałem na chacie słowo "morda" za co mnie zbanował . Tutaj 2 Screenshoty. Proszę żeby H@ zwrócił uwagę jakie dzieci dostają admina.
Gość Guest Napisano 11 Stycznia 2014 #110256 Napisano 11 Stycznia 2014 Zły dział. Przenoszę. Poczekamy na wypowiedź admina banującego.
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2014 #110460 Napisano 12 Stycznia 2014 Po pierwsze skarga bez dokładnego wzoru,później gdy zostałeś już zarażony,to zaraziłeś mnie,po chwili ja chciałem wyjść a ty blokujesz wyjście zombi około 15 sek po czym napisałem do cb tą wiadomość,a ty odpowiedziałeś "walcie się i morda". Więc dałem ci bana za obrazę admina i blokowanie zombie,a potwierdzi to każdy grający wówczas na serwie. Z mojej strony dodam tyle że przyznaje się do tego że napisałem tą wiadomość,a ciebie kolego proszę zachowaj kulturę na przyszłość
Chudy Napisano 12 Stycznia 2014 #110480 Napisano 12 Stycznia 2014 dvdx95 dlaczego nie pokazałeś również tego co Ty napisałeś? Zachowanie admina żenujące, admin powinien dawać przykład a nie rzucać takimi bluzgami na prawo i lewo, straszenie banem też nie powinno wchodzić w grę, co nie zmienia faktu, że ban mógł być słuszny, być może opiekun powinien pouczyć admina po jego zachowaniu aby unikać dalszych takich skarg. Zamykam, obie osoby ponoszą winę w tej sytuacji a dvdx95 już chyba nie znajdzie tego co on napisał.
Chudy Napisano 12 Stycznia 2014 #110481 Napisano 12 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
12 Sty
3
11 Sty
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Chudy 2 posts
Popularne Dni
12 Sty 2014