Gość Guest Napisano 10 Stycznia 2014 #109808 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Bro - Gorzka Czekolada Bro - Love Bro - Ściany mają uszy Bro - Mój Narkotyk Bob One - Wco wierzysz Bob One - Jeden Krok Martin Garrix - Animals Martin Garrix - Tsunami Contiez Feat. Treyy G - Trumpsta (Djuro Remix) [safari Music] Ton!c Aka Deorro - For President (Original Mix) [Panda Funk Freebie] Deorro & Duvoh - Black (Original Mix) [Panda Funk Freebie] Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna Eminem - Not Afraid South Blunt System - Była chłodna KaeN - Alter ego Mesajah feat. Kamil Bednarek - Szukając Szczęścia James Arthur - Impossible Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Stycznia 2014 #109962 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Zupełnie nie mój gust muzyczny [no chyba, że eminem ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 13 Stycznia 2014 #110927 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Mi jedynie ten eminem pasuje... reszta nie moja bajka, -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Stycznia 2014 #110953 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 nie każdy ma ten sam gust:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi