Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109035 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nick:666 Wiek:15 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Tak byłem adminem na serwerze [JAIL-BREAK] 2 razy ;pp Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 znałem więcej ale zapomniałem już Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:mam doświadczenie w byciu adminem , mam czas by grać , moge dużo zrobić dla serwera i nawet kiedy teraz niemam admina staram się pilnować by był porządek na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6 godzin Kontakt:Skype-adrenaline464 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 9 Stycznia 2014 #109068 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jestem na małe TAK. + Często widzę Cię na serwerze. + Ogarniasz CT, ale ostatnio rzadko Cię w nim widzę. :< - Kultura. - Czasem FK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109078 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Od poprzedniego podania nie minęły 2 tygodnie . DO ZAMKNIĘCIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Stycznia 2014 #109084 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 "Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać minimum 14 dni od odrzucającej decyzji. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum." To wszystko wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Stycznia 2014 #109100 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi