Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109008 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 mam taki problem ze wchodzę na serwer i jest wszystko dobrze po zmianie mapki serwer się zacina i wyskakuje mi że jest wyłączony ale niekiedy zaraz po chwili się włącza a zwykle cały czas pisze że jest serwer wyłączony a wchodząc na forum i na dany serwer widzę że inni gracze grają i mapki się zmieniają a ja nadal nie mogę wejść?? co może być tego powodem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Stycznia 2014 #109011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Reinstal Cs, może pomoże. A jak, nie to napisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 no aktualnie na kompie mam 2 cs zainstalowane i na obydwóch mi pisze że serwer jest wyłączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Stycznia 2014 #109020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Hmm, no to nie wiem, może masz jakieś przeciążenia w sieci , czy coś , albo po prostu to chwilowe , ja również miałem tak, że serwera nie wyświetlało. Jednak naprawiło się samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109024 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 no wiem ale to jest tak że niekiedy tylko się tak zatnie i tyle wieczorem albo na następny dzień jest już normalnie a na inne serwery mogę normalnie wchodzić :ooo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 9 Stycznia 2014 #109032 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Mi się wydaje, że to są chwilowe crashe albo przeciążenia servera. Mimo wszystko nie jestem pewien Ostatnio sporo osób pytało co się dzieje z codem 800. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109276 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 dobra to dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Stycznia 2014 #109291 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 brylas ;D, problemy ustąpiły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Stycznia 2014 #109305 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 tak jak wcześniej pisałem to jest problem ego typu że jest normalnie zmiana mapki niekiedy się uda że wejdę na następna mapkę a niekiedy zetnie że nie mogę wejść przez pół dnia i wytłumaczyli mi o co w tym chodzi teraz wieczorem już mogłem wejść więc narazie ustąpiły ale czy całkiem to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 #109321 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi