HardeQ Napisano 8 Stycznia 2014 #108673 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Witajcie, dzisiaj samoistnie zaktualizował mi się steam po czym wymagał resetu. Ja to zignorowałem jak każdą inną próbę aktualizacji LECZ po wyłączeniu komputera coś się zmieniło. Pierwsze to, że nie mogę grać gdyż wyskakuje mi taki błąd: http://speedy.sh/rCFNz/blad.bmp A drugie [nie wiem czy z tym związane] ale w tym samym czasie przy włączonych procesach avasta to nie mam go na pasku zadań ani nie mogę uruchomić jego panelu [bo jak w takim razie..] Liczę na jakąś pomoc.. PS. Podmieniałem pliki na stare. PS2. Bój się Boga osobo która również aktualizujesz teraz Steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 8 Stycznia 2014 #108680 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Eh miałem to samo zrób reinstal cs mi pomogło ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #108685 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Usunąłem cały folder Half-life i dodałem starą zawartość [sprzed aktualizacji] i nic się nie zmieniło. Myślisz, że reinstall coś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108686 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tak, zrób reinstal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Stycznia 2014 Autor #108687 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dobra to info podam jutro bądź po północy bo aktualnie jestem w drodze do kina Dziękuje za jakiekolwiek zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #104733 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 http://multi-head.pl/topic/19888-problem-po-aktualizacji-steam/ JAK WIDAC NIE JESTES SAM. nic nie pomaga tyle ze mi wyskakuje wiecej problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Stycznia 2014 #108748 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wejdź w menu systemu dokładnie w panel przywracania systemu Znajdź punk z przed aktualizacji i przywróć system będzie działać na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 9 Stycznia 2014 #108948 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A ja miałem ją chyba i wszystko jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi